Η Nissan στηρίζει τη νέα γενιά και τις καινοτόμες ιδέες τους

Ψηφισε την καινοτομια που σε ενθουσιαζει και μπες στην κληρωση για να ταξιδεψεις στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου Φρανκφουρτης.

Υπαρχει μια νεα γενια που με τη δραση, τη σταση και τις σκεψεις της αλλαζει τον κοσμο. Αυτη ειναι η GENERATION N της Nissan. Ανακαλυψτε την στο www.nissangenerationn.gr 

Η Nissan στηριζει ανθρωπους οι οποιοι παρα το νεαρο της ηλικιας τους, εχουν ηδη καταφερει να ξεχωρισουν για τις καινοτομες ιδεες και πραξεις τους. Κανοντας πραξη το σλογκαν της μαρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομια που Ενθουσιαζει), η καμπανια GENERATION N αποτελει μια προσπαθεια αναδειξης και επιβραβευσης ανθρωπων η ομαδων, που μεσα σε ενα δυσκολο περιβαλλον, καταφερνουν να ενθουσιαζουν, να καινοτομουν και να διακρινονται τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο.

Επιλεχθηκαν 20 ξεχωριστοι εκπροσωποι της GENERATION N των οποιων οι μοναδικες δρασεις παρουσιαζονται μεσα απο τη διαδικτυακη πλατφορμα www.nissangenerationn.gr. Νεοι ανθρωποι που διακρινονται για το εργο τους σε τομεις οπως επιχειρηματικοτητα, φυσικες επιστημες, ιατρικη, μηχανολογια, κοινωνικη προσφορα, αθλητισμος κ.α. Μεσα απο 20 συντομα videos οι πρωταγωνιστες της καμπανιας παρουσιαζουν το αντικειμενο και το οραμα τους καλωντας το κοινο να τους στηριξει με την ψηφο τους.


Το κοινο καλειται να επισκεφθει το www.nissangenerationn.gr  και να ψηφισει εκεινους που θελει να κερδισουν, με  τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. να επιβραβευει τους 10 πρωτους, δινοντας τους απο ενα αυτοκινητο Nissan για εναν ολοκληρο χρονο, υποστηριζοντας ετσι εμπρακτα το οραμα τους. Αναλογα με τη φυση της δρασης του καθε διαγωνιζομενου θα δοθει και το καταλληλο οχημα μεσα απο τον πληρη στολο της Nissan. Την ιδια στιγμη, οσοι απο το κοινο ψηφιζουν, θα μπαινουν στην κληρωση για 3 μεγαλα ταξιδια στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου Φρανκφουρτης. 


Ξεκιναμε λοιπον με Nissan και www.nissangenerationn.gr !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ 
Ο Αλεξανδρος Καραδημος ειναι απο αυτους τους 18χρονους που βλεπουν μπροστα. Σχεδιασε μια διαδικτυακη πλατφορμα για το νοσοκομειο του μελλοντος. Ενα e-hospital που θα περιλαμβανει ενα ρομποτικο μηχανισμο για τη διεξαγωγη χειρουργικων επεμβασεων απο αποσταση, καθως και εναν εκτυπωτη 3D καταλληλο για εκτυπωση βιολογικου υλικου. Η καινοτομια του τον εφερε στον δρομο της Google, αφου μπηκε στη λιστα των 25 περιφερειακων νικητων του διεθνους διαγωνισμου επιστημης του τεχνολογικου κολοσσου. Ο Αλεξανδρος ειναι ενας ξεχωριστος εκπροσωπος της Generation N.
http://www.platform.gr/life/ekpaideusi/6997-stous-finalist-tou-google-science-fair-o-18xronos-foititis-aleksandros-karadimos 
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/398980

PROM RACING TEAM 
Μια ομαδα φοιτητων του ΕΜΠ δειχνει τον δρομο για την καινοτομια. Η ομαδα τους, Prom Racing Team δημιουργησε ενα αγωνιστικο μονοθεσιο στα προτυπα της Formula 1, που εχει κερδισει ηδη διεθνεις διαγωνισμους και συνεχιζει να παιρνει μερος σε διεθνεις φοιτητικους αγωνες. Η Prom Racing Team ειναι ενα λαμπρο παραδειγμα για το τι πραγματικα σημαινει Generation N.
http://www.promracingteam.com/

ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
O 23χρονος Ορεστης Παπαϊωαννου εχει ξεκινησει με εντυπωσιακο τροπο την πορεια του στα μουσικα δρωμενα της χωρας μας και οχι μονο. Ο φοιτητης του τμηματος Μουσικων Σπουδων του ΑΠΘ στα 22 χρονια του καταφερε να παρει την πρωτια στον Διεθνη Διαγωνισμο Συνθεσης \”Maurice Ravel” για νεαρους συνθετες, που εγινε στην Πραγα και αποδεικνυει οτι ειναι ενας αξιος εκπροσωπος της Generation N.
http://www.kathimerini.gr/864919/article/politismos/moysikh/to-hrwdeio-ypodexetai-enan-23xrono-syn8eth 

+2FEET
Ο Βασιλης Τζιγκουρας ειναι ο ανθρωπος που τον Ιουλιο του 2016, εβαλε σκοπο της ζωης του να δωσει ξανα τη χαρα της κινησης σε ζωακια με κινητικα προβληματα. Με οπλο τις δεξιοτητες του και κυριο οχημα του, τη σελιδα του στο Facebook, την +2feet, βοηθα αναπηρα σκυλακια και γατακια να ξαναπερπατησουν, κατασκευαζοντας αυτοσχεδια αναπηρικα αμαξιδια. Ο Βασιλης Τζιγκουρας ειναι ενα εξαιρετικο παραδειγμα εκπροσωπου της Generation N.
https://www.facebook.com/groups/1604056849872523/ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ
 Οσο τετριμμενο και αν ακουγεται, o νεαρος Ελληνας πρωταθλητης στο αλμα εις μηκος, που γεννηθηκε με αναπηρια στο δεξι του χερι, ειναι πρωταθλητης και στη ζωη. Ονειρευοταν απο παιδι μια καριερα στο ποδοσφαιρο, ομως λογω του προβληματος του δεν προχωρησε στον χωρο αυτο. Ομως οι καταστασεις τον πεισμωσαν. Ασχοληθηκε με τον στιβο ωσπου τελικα, τον Ιουνιο του 2016 εφτασε μεχρι την κατακτηση του χρυσου μεταλλιου στο Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Στιβου ΑμεΑ. Πραγματικος μαχητης και εξαιρετικο παραδειγμα της Generation N.
http://www.evrytanika.gr/index.php?option=com_content&id=1131723%3A2016-08-27-13-00-50&Itemid=230 


ΧΥΜΟΙ VERVE
Η Κελλυ και η Μαρθα Χατζηγιαννη συνδυασαν την αγαπη τους για την υγιεινη διατροφη, με την καινοτομο επιχειρηματικοτητα και ετσι δημιουργησαν τους χυμους VERVE. Η Verve Juices ειναι η πρωτη εταιρεια στην Ελλαδα που παρασκευαζει, εμφιαλωνει και διαθετει χυμους απο λαχανικα, φρουτα και βοτανα με τη μεθοδο της ψυχρης εκθλιψης, χαρη στην οποια διατηρουνται αναλλοιωτες ολες οι βιταμινες και τα θρεπτικα συστατικα των πρωτων υλων. Η Κελλυ και η Μαρθα αποτελουν χαρακτηριστικα παραδειγματα της Generation N.
 https://www.vervejuices.gr/about/ 
https://www.facebook.com/Verve-Juices-1545918588999933/ 

FINEST ROOTS
Ο Μανος Σμυρλακης και ο αδερφος του Νικολας, δημιουργησαν τη Finest Roots μια επιχειρηση που φερνει ξανα το λικερ στο προσκηνιο. Προκειται για προϊοντα φυσικης εκχυλισης χωρις προσθηκες τεχνητων ουσιων και αρωματων και αυτο αποτελει το συγκριτικο πλεονεκτημα εναντι των ανταγωνιστων. Τα δυο αδερφια προσφατα ειδαν την Finest Roots να κερδιζει ενα απο τα 8 βραβεια «Στελιος Χατζηιωαννου, Επιχειρηματικο Ξεκινημα Χρονιας 2016». Δυο πραγματικοι εκπροσωποι της Generation N. 
http://finestroots.com/about 
https://www.facebook.com/FinestRoots/ 


ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ
Γεννημενος στην Αθηνα, στις 19 Αυγουστου 1985, ο Βυρων Κοκκαλανης,  προπονειται και αγωνιζεται αποκλειστικα στην ιστιοσανιδα (Mistral ως το 2004 και RSX στη συνεχεια) απο τη νεαρη ηλικια των 13, παντα με τον ιδιο προπονητη, τον Δημητρη Πηλιχο. Στην ηλικια των 32 ετων σημερα, ο Βυρωνας εχει πολλες και σημαντικες διακρισεις που τον κανουν εναν απο τους πιο επιτυχημενους αθλητες ιστιοσανιδας στη χωρα μας. Ενας αθλητης παραδειγμα, ενας αξιος εκπροσωπος της Generation N.
 http://www.cnn.gr/news/sports/story/42591/rio-2016-o-vyron-kokkalanis-tha-diekdikisei-metallio-stin-istioploia 


LEADCOMPASS
Η Φιλοθεη Ματσιγκου ειναι μια νεα επιχειρηματιας και δημιουργος της LeadCompass. Μιας επιχειρησης που εχει οραμα να αποτελεσει τον κορυφαιο φορεα επαγγελματικου προσανατολισμου σε ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσης στην Ελλαδα. Η LeadCompass ξεχωριζει χαρη στις πιο καινοτομες και αποτελεσματικες μεθοδους εκπαιδευσης και αναπτυξης, οπως η βιωματικη, η κβαντικη και η μαιευτικη θεωρια, με σκοπο να βοηθησει τους νεους να διαπρεψουν στην ζωη τους. Η Φιλοθεη ειναι μια αξια εκπροσωπος της Generation N.
http://www.leadcompass.gr/About-Us.html 

BRAINANCE
Η Advantis ειναι μια ελληνικη start up που δημιουργησε ενα cloud-based λογισμικο για την επεξεργασια εξετασεων μαγνητικης τομογραφιας απο τους γιατρους με το ονομα Brainance. Το καινοτομο λογισμικο, εχει ηδη κερδισει την προσοχη της ιατρικης κοινοτητας και απευθυνεται κυριως σε νοσοκομεια, διαγνωστικα κεντρα καθως και ιδιωτες γιατρους. Η Advantis εχει ξεκινησει ηδη επαφες με υποψηφιους επενδυτες τους εξωτερικου οι οποιοι εκφραζουν εντονα το ενδιαφερον τους. Οι ανθρωποι πισω απο το Brainance ειναι αξιοι εκπροσωποι της Generation N.
 https://advantis.io/

ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο Ελληνας ασημενιος Παραολυμπιονικης της ξιφασκιας με αμαξιδιο, αγωνιζεται στη σπαθη, καθως και στο ξιφος μονομαχιας. Σε νεαρη ηλικια ειχε εναν σοβαρο τραυματισμο στη θωρακικη μοιρα, επειτα απο τροχαιο ατυχημα, ομως αυτο δεν σταθηκε ικανο να τον εμποδισει απο την ενασχοληση του με τον αθλητισμο, και μαλιστα σε πολυ υψηλο επιπεδο. Εκανε το διεθνες ντεμπουτο του στο Μοντρεαλ, το 2009 κι απο τοτε μετρα πολλες διακρισεις σε διεθνεις διοργανωσεις, με κορυφαια το ασημενιο μεταλλιο στους Παραολυμπιακους του Ριο.
 http://www.peoplegreece.com/tags/panos-triantafillou/

ΟΜΑΔΑ INFINITE RACING
Η μαθητικη ομαδα απο τη Θεσσαλονικη “Infinite Racing” των Εκπαιδευτηριων Μαντουλιδη, κατεκτησε πριν απο λιγες μερες την πρωτη θεση στο «F1 in Schools 2016», τον παγκοσμιο διαγωνισμο σχεδιασμου, κατασκευης και αγωνα ταχυτητας για μινιατουρες  Formula 1, που εγινε στο Οστιν του Τεξας. Ειναι η πρωτη ομαδα απο την Ελλαδα που κατορθωνει να ανεβει στο βαθρο αυτου του δυσκολου και πολυ σημαντικου διαγωνισμου. Η “Infinite Racing” ειναι μια ομαδα που ανηκει δικαιωματικα στην Generation N. 
https://www.facebook.com/InfiniteRacingTeam/ 


INSTALAW
Το Instalaw ειναι μια καινοτομος διαδικτυακη πλατφορμα για την παροχη on-demand νομικων υπηρεσιων, με στοχο να παρεχει σε ολους τους πολιτες ευκολη και αμεση προσβαση σε εξειδικευμενους δικηγορους, οποιαδηποτε στιγμη, απο οποιοδηποτε μερος. Πισω απο την ιδεα, βρισκεται η 27χρονη Μυρτω Τσιμα. Μαζι με την ομαδα της, και προσθετοντας ολο και περισσοτερες εφαρμογες και υπηρεσιες, εχει ως στοχο να δημιουργησει, με την βοηθεια της τεχνολογιας, ενα εκσυγχρονισμενο μοντελο παροχης νομικων υπηρεσιων κατα παραγγελια. Η Μυρτω καινοτομει και φανερωνει τις δυνατοτητες της, ως εκπροσωπος της Generation N.
 http://www.instalaw.gr/


ELEKTRONIO
Δυο νεοι απο τη Θεσσαλονικη, με οραμα τον ιδανικο τροπο αστικης μετακινησης, ο Παντελης Ζαρκος και η \’Αννα Χλιουρα ιδρυσαν το 2015 την start -up εταιρεια ποδηλατων Elektronio και δημιουργησαν το Play. Το πρωτο τριτροχο, ηλεκτρικα υποβοηθουμενο, χειροποιητο και με ιδιαιτερο ντιζαϊν ποδηλατο. Το Play, απευθυνεται σε ατομα που κινουνται στην πολη και αναζητουν εναν εναλλακτικο τροπο μεταφορας. Η Elektronio εχει λαβει διακρισεις και βραβεια σε διαγωνισμους για start – ups, ενω εχει ακομα και πολλες συμμετοχες σε επιχειρηματικα φεστιβαλ. Ο Παντελης και η Αννα ειναι δυο αυθεντικοι εκπροσωποι της Generation N.
https://elektroniowheels.gr/ 
https://www.facebook.com/elektroniowheels/ 


VEGGIE IT
Το Veggie It ειναι ενα γευστικο, υψηλης θρεπτικης αξιας γεμιστο μπισκοτο με λυοφιλιωμενα λαχανικα και β-γλυκανη, που δημιουργησε η ομαδα του Γεωπονικου Πανεπιστημιου Αθηνων. Η υψηλη θρεπτικη αξια αυτου του καινοτομου προϊοντος διατροφης, οφειλεται στο οτι τα λαχανικα της γεμισης δεν εχουν υποστει θερμικη επεξεργασια. Επισης, ειναι ελευθερο γλουτενης, ενω παραλληλα η προσθηκη β-γλυκανης απο βρωμη συμβαλλει τοσο στη μειωση της χοληστερολης και της γλυκοζης στο αιμα οσο και στη βελτιωση της υγειας του γαστρεντερικου συστηματος. Το Veggie it πηρε την πρωτη θεση στο διαγωνισμο ECOTHOPHELIA (Εθνικος Διαγωνισμος Οικολογικων – Καινοτομων Προϊοντων). Μια ξεχωριστη συμμετοχη απο μια ομαδα που δικαιωματικα ανηκει στην Generation N.
 http://www2.aua.gr/el/news-events/nea/veggie-it-katektise-tin-1i-thesi-ston-6o-ethniko-diagonismo-kainotomon-trofimon

PHEE 
Ο Σταυρος Τσομπανιδης δημιουργησε την start-up εταιρεια Phee, που επεξεργαζεται τα νεκρα φυκια των ελληνικων θαλασσων για τη δημιουργια νεων προϊοντων, απο θηκες κινητων, μεχρι πολυτελεις συσκευασιες. Οι δραστηριοτητες του Σταυρου δεν σταματουν εδω, καθως ως πραγματικος εκπροσωπος της Generation N, διοργανωνει την κρουαζιερα επιχειρηματικοτητας #CruiseInn.
https://www.facebook.com/phee.gr/


ITHACA 
Ο 22χρονος Θανος Σπηλιοπουλος μαζι με την ομαδα του δημιουργησαν το ITHACA, μια κινητη μοναδα με την οποια πλενουν ρουχα αστεγων σε διαφορα σημεια της πολης για να καλυψουν τη βασικη αναγκη της υγιεινης αλλα και της αξιοπρεπειας των συνανθρωπων μας. Το εγχειρημα μπηκε σε εφαρμογη to 2016 και η δραστηριοτητα του ITHACA διαρκως επεκτεινεται. Ο Θανος Σπηλιοπουλος με την πλουσια κοινωνικη δραση που παρουσιαζει, αποτελει εναν αξιο εκπροσωπο της Generation N.

http://www.ithacalaundry.gr/


Θ & Γ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Ο Θοδωρης και ο Γιωργος, δυο αγροτες απο την Ηλεια κατεκτησαν το πρωτο βραβειο στον 3ο Ευρωπαϊκο Διαγωνισμο για την Αναδειξη του Καλυτερου Νεου Αγροτη της Ευρωπης. Ο Θοδωρης και ο Γιωργος Βασιλοπουλος, ως αξιοι εκπροσωποι της Generation N, ξεχωρισαν στον διαγωνισμο απεναντι σε 200 υποψηφιους απο 17 χωρες της Ε.Ε. για το συνολικο τους εργο και την εφαρμογη καινοτομιας μεθοδου συλλογης ελαιοκαρπου. Για την επιτυχια τους τιμηθηκαν απο τον προεδρο της Δημοκρατιας Προκοπη Παυλοπουλο σε ειδικη τελετη.

ETHELON
Η Volunteer4Greece και η GloVo-Global Volunteers Platform, δυο οργανωσεις που αναδεικνυουν την αξια του εθελοντισμου, ενωσαν τις δυναμεις τους και δημιουργησαν την Ethelon.  Η συνεργασια μεταξυ τους οδηγει σε μια βαση εθελοντων που αποτελειται απο νεους ενεργους ανθρωπους προθυμους να προσφερουν κοινωνικα, εναν μεγαλο αριθμο συνεργαζομενων MKO, αλλα και ιδιωτικες εταιρειες. Η Εthelon, αποτελει το σημειο συναντησης και εφαρμογης στην πραξη ολων οσων συστηνουν την εννοια του εθελοντισμου. Οι ανθρωποι της ειναι αξιοι εκπροσωποι της Generation N.
https://www.facebook.com/Ethelon.org/


EFFECT
Η Effect ειναι μια καινοτομος κοινωνικη επιχειρηση στο χωρο της εκπαιδευσης που δημιουργηθηκε απο 2 φοιτητες του Οικονομικου Πανεπιστημιου Αθηνων, τον Σωτηρη Μπαρατσα και τη Μαριανθη Νικα. Φιλοδοξια της Effect ειναι να αντιμετωπισει ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα της χωρας μας, τη νεανικη ανεργια. Το Μαϊο του 2015 βραβευτηκε σε Ευρωπαϊκο επιπεδο με το Social Impact Award. Ο Σωτηρης και η Μαριανθη ειναι πραγματικοι εκπροσωποι της Generation N.

http://effect.education/el/

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!