Η Nissan σχεδιάζει το μέλλον της αυτοκίνησης σήμερα

Η Nissan ανακοινωσε την συγκροτηση ενος νεου Συμβουλιου Εμπειρογνωμονων, εστιαζοντας ακομα περισσοτερο στον τομεα της Ευφυους Κινητικοτητας και στην προωθηση της στην κοινοτητα της αυτοκινητοβιομηχανιας, στην Ευρωπη. Το συγκεκριμενο Συμβουλιο που συνεδριασε για πρωτη φορα στο  Crystal του Λονδινου, ενα απο τα πιο προηγμενα απο βιοκλιματικης πλευρας κτιρια στον κοσμο,  εφερε στο ιδιο τραπεζι ηγετικα στελεχη της βιομηχανιας, προκειμενου να αντιμετωπισουν απο κοινου  το μελλον της “εξυπνης” και “καθαρης” κινητικοτητας.


Με συντονιστη τον επικεφαλης των Ηλεκτροκινητων Οχηματων της Nissan στην Ευρωπη, Gareth Dunsmore,  το Συμβουλιο Εμπειρογνωμονων, απαρτιζεται απο δωδεκα μελη απο ολη την Ευρωπη, που αντιπροσωπευουν μια σειρα απο επιχειρησεις και οργανισμους, συμπεριλαμβανομενου  του Ευρωπαϊκου Ιδρυματος για το Κλιμα, της  Frost & Sullivan και της Ecotricity. Το εν λογω Συμβουλιο  θα συνεδριαζει δυο φορες το χρονο, στο πλαισιο μια διαρκους συνεργασιας και ενος προγραμματος δραστηριοτητων.

Η εναρκτηρια συνεδριαση που πραγματοποιηθηκε στο τελος του Απριλιου, επικεντρωθηκε στην εξυπνη αυτοκινηση και τη συνδεσιμοτητα στον ιστο της πολης. Αξιζει να σημειωθει οτι το Συμβουλιο αν και συγκληθηκε απο τη Nissan, αποτελει μια ανεξαρτητη ομαδα εμπειρογνωμονων. Πρωταρχικος στοχος του ειναι να παρεχει εναν ανοιχτο χωρο για τους ηγετες στον τομεα τους, προκειμενου να μοιραστουν τις ιδεες που θα οδηγησουν σε αναζητηση εκεινων των  λυσεων κινητικοτητας,  που θα μπορουσαν να αλλαξουν τον τροπο που ζουμε. Κατι τετοιο μπορει να περιλαμβανει σημερα τα ηλεκτρικα οχηματα , αλλα η συγκεκριμενη ομαδα θα διερευνησει τις μελλοντικες δυνατοτητες που μπορουν να προσφερουν και αλλες εφαρμογες στην αυτοκινηση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!