Η Nissan e.dams κλείνει στο Βερολίνο, τη σεζόν στην Formula E

Η Nissan e.dams κλεινει στο Βερολινο, τη σεζον στην Formula E


Nissan

Οι οδηγοι της Nissan Formula E, Sebastien Buemi και Oliver Rowland εχοντας κατακτησει τεσσερις θεσεις στο βαθρο, συμπεριλαμβανομενης της πρωτης νικης του Rowland στη Formula E, μετα απο εξι αγωνες στην πιστα του Tempelhof  στο φιναλε της εκτης σεζον, θα επιχειρησουν για το καλυτερο δυνατο  αποτελεσμα, στους τελικους διπλους αγωνες  της εβδομης σεζον.

“Τα αποτελεσματα δεν πηγαν οπως θελαμε στους προηγουμενους γυρους στο Λονδινο, ωστοσο ο Seb και ο Oli διατηρησαν καλο ρυθμο, τοσο στα προκριματικα, οσο και στους αγωνες”, δηλωσε ο Tommaso Volpe, διευθυντης παγκοσμιου μηχανοκινητου αθλητισμου της Nissan. “Με τις επιτυχιες μας την τελευταια φορα στο Βερολινο και το δυναμικο  ρυθμο μας στο Λονδινο, θα αγωνιστουμε σκληροτερα απο ποτε στην πιστα του Tempelhof, για να προσπαθησουμε να ολοκληρωσουμε την εβδομη σεζον, διατηρωντας το υψηλο επιπεδο.”

Βλεπε επισης

svg%3E To Twingo GT θα επιτρεπει ελαφρες πλαγιολισθησεις

Η Nissan αγωνιζεται σε αυτο το παγκοσμιο πρωταθλημα για να φερει τον ενθουσιασμο και την απολαυση της οδηγησης ηλεκτρικων οχηματων μηδενικων εκπομπων, σε ενα παγκοσμιο κοινο. Ως μερος του στοχου της να επιτυχει ουδετεροτητα ανθρακα στις λειτουργιες της και στον κυκλο ζωης των προϊοντων της εως το 2050, η Nissan σκοπευει να “εξηλεκτρισει” τα επερχομενα μοντελα της, μεχρι τις αρχες της δεκαετιας του 2030. Η Nissan στοχευει στα οφελη που πηγαζουν απο την εμπειρια της στην ηλεκτροκινηση και απο την μεταφορα γνωσεων και τεχνολογιας μεταξυ των αγωνων και των καθημερινων οδικων συνθηκων, για να προσφερει καλυτερα ηλεκτρικα οχηματα στο καταναλωτικο κοινο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!