Η Peugeot με το 308 Gti στηρίζει τον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» 2016


Η PEUGEOT στηριζει τη διοργανωση του ΝΝ 11ου Διεθνους Μαραθωνιου  «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» οντας Επισημος Υποστηρικτης του μεγαλυτερου αθλητικου γεγονοτος της Βορειας Ελλαδας. 

Για της αναγκες της διοργανωσης, η Peugeot παραχωρησε εναν στολο επιβατικων και επαγγελματικων της μοντελων, με πρωταγωνιστη το νεο Peugeot 308 GTi 270 ιππων εξοπλισμενο με το χρονομετρο του αγωνα το οποιο θα συνοδευει τους πρωτους αθλητες του αγωνα. 

Με τη φανελα της Peugeot θα λαβει μερος στο μεγαλο αθλητικο γεγονος ως πρεσβευτης της γαλλικης premium μαρκας, ο Λαμπρος Παπακωστας, γνωστος αθλητης του αλματος εις υψος με πολλαπλες διεθνεις διακρισεις στην αθλητικη του καριερα. 

Στον χωρο του τερματισμου, οι αθλητες αλλα και οι επισκεπτες του Μαραθωνιου θα εχουν την δυνατοτητα να δουν σε στατικη παρουσιαση τα δημοφιλη μοντελα της Peugeot αλλα και να ενημερωθουν σχετικα, απο τους πωλητες του Επισημου Δικτυου Διανομεων της Peugeot στη Θεσσαλονικη.

Η Peugeot με παρουσια σε πανω απο 160 χωρες και με περισσοτερα απο 10.000 σημεια πωλησης, αποτελει εναν απο τους σημαντικοτερους παικτες στην αγορα της αυτοκινητοβιομηχανιας, εχοντας πραγματοποιησει 1.056.000 πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο το 2015. Η εντελως νεα γκαμα των μοντελων της Peugeot ειναι η πιο ανανεωμενη στην ιστορια της, ενω η υψηλη ποιοτητα, ο εκλεπτυσμενος σχεδιασμος, η προσοχη στη λεπτομερεια και η οδηγικη απολαυση αποτελουν κοινα χαρακτηριστικα σε ολα τα μοντελα της. Τα πανω απο 60 εκατομμυρια πωληθεντα οχηματα, αποτελουν την καλυτερη αποδειξη των ποιοτικων χαρακτηριστικων της μαρκας εδω και 127 χρονια.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!