Η Renault ανοίγει το τρίτο πειραματικό κέντρο καινοτομίας

Innovation by Renault

Μετα τη Silicon Valley και το Tel Aviv, η Renault εγκαινιαζει το τριτο Renault Open Innovation Lab στο Παρισι με την ονομασια “Le Square”, ενισχυοντας περαιτερω τις δομες της που της επιτρεπουν να αποτελει το σημειο αναφορας στον τομεα των καινοτομων τεχνολογιων, οπως η αυτονομη οδηγηση, η τεχνητη νοημοσυνη τα ηλεκτρικα οχηματα  και η ασφαλεια διαδικτυου. 

Πλησιαζοντας τη συμπληρωση 120 χρονων απο τη στιγμη που ξεκινησε την παραγωγη αυτοκινητων, η Renault συνεχιζει σημερα πιο δυναμικα απο ποτε να εξερευνει νεες ιδεες και τεχνολογιες που θα καθορισουν το μελλον της αυτοκινησης. Σε αυτο το πλαισιο η Renault δημιουργει ενα δικτυο εγκαταστασεων που σαν σκοπο εχουν να προωθησουν την ερευνα σε τομεις που θα παιξουν καιριο ρολο στο σχεδιασμο των αυτοκινητων της μαρκας τα επομενα χρονια. Οι πρωτες εγκαταστασεις του δικτυου δημιουργηθηκαν το 2011 στη Silicon Valley στις ΗΠΑ, ενω ακολουθησε το δευτερο γραφειο στο Tel Aviv (2016). Σημερα, η Renault με την ενεργοποιηση του Open Innovation Lab -με την ονομασια “Le Square”- στο Παρισι, στοχευει να ενισχυσει περαιτερω τις προσπαθειες της για την εξελιξη νεων δρομων που θα εξερευνησουν το μελλον των μετακινησεων.


Το “Le Square” σχεδιαστηκε ως ενα πραγματικο πειραματικο κεντρο, οπου οι μηχανικοι της Renault σε στενη συνεργασια με τους ανθρωπους των προμηθευτων, αλλα και ανεξαρτητους ερευνητες, θα εργαζονται ωστε να ενισχυσουν τη στρατηγικη αποφαση της μαρκας να βρισκεται παντα στο κεντρο των εξελιξεων και της καινοτομιας. Τα αντιστοιχα κεντρα στη Silicon Valley και στο Tel Aviv επικεντρωνονται στην αυτονομη οδηγηση – τεχνητη νοημοσυνη (Silicon Valley) και στα ηλεκτρικα οχηματα – ασφαλεια διαδικτυου (Tel Aviv).  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!