Κάποιοι θα καθαρίσουν τις βανδαλισμένες πινακίδες οδικής σήμανσης

Οσο υπαρχουν γιδια (κριμα για τα συμπαθη τετραποδα που δεν εχουν καμια σχεση με τους βανδαλους, στους οποιους αναφερομαστε) που καταστρεφουν τις πινακιδες οδικης σημανσης, υπαρχουν και ανθρωποι που νοιαζονται για την οδικη ασφαλεια. Και που καθονται μονοι τους και τις επιδιορθωνουν.

Η LeasePlan Hellas, κορυφαια εταιρεια μισθωσης και διαχειρισης εταιρικου στολου στην Ελλαδα και το Ινστιτουτο Οδικης Ασφαλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πανος Μυλωνας» ενωνουν τις δυναμεις τους για καλο σκοπο, υλοποιωντας μια σειρα δρασεων για την αποκατασταση και βελτιωση των πινακιδων οδικης σημανσης που εχουν υποστει βανδαλισμους σε κεντρικους δρομους της Αττικης, με στοχο την ενισχυση της ασφαλους οδηγησης και την αποφυγη ατυχηματων.

Ξεκινωντας απο κεντρικες οδους της πολης, οι οποιες παρουσιαζουν σημαντικο προβλημα βανδαλισμου των πινακιδων οδικης σημανσης, η 1η Clean Up-Safety Day δραση θα πραγματοποιηθει σε συνεργασια με το Δημο Καλλιθεας, εναν απο τους μεγαλυτερους  Δημους της Αττικης.

Πιο συγκεκριμενα, την Τεταρτη, 13 Απριλιου, δεκαδες εθελοντες εργαζομενοι της LeasePlan Hellas, του Ινστιτουτου Οδικης Ασφαλειας «Πανος Μυλωνας» και πολιτες του Δημου Καλλιθεας, θα βρεθουν στην πλατεια Κυπρου στην Καλλιθεα για να υλοποιησουν βελτιωτικες εργασιες σε πινακιδες οδικης σημανσης στους κεντρικους αξονες και παραπλευρες οδους της περιοχης.

Σκοπος της δρασης ειναι η αμεση ευαισθητοποιηση και ενημερωση του κοινου πανω στο μεγαλο αυτο προβλημα, καθως και η ενεργη υποστηριξη της υπευθυνης και ασφαλους οδηγησης, της προληψης των τροχαιων ατυχηματων και της βελτιωσης της ποιοτητας ζωης στις πολεις, που ενισχυονται σημαντικα οταν οι πινακιδες οδικης σημανσης διατηρουνται σε καλη κατασταση.

Σημειωνεται οτι η συγκεκριμενη δραση αποτελει μια ακομα πρωτοβουλια του Ι.Ο.ΑΣ. στο πλαισιο της αποστολης του για «εναν κοσμο χωρις τροχαια δυστυχηματα» και εντασσεται στο ευρυτερο πλανο δρασεων Εταιρικης Κοινωνικης Ευθυνης που υλοποιει σταθερα η LeasePlan Hellas, θετοντας στο επικεντρο τους αξονες της ασφαλους οδηγησης, της προστασιας του περιβαλλοντος και της προσφορας στην κοινωνια.

Ο κ. Φιλιππος Ζαγοριανακος, Διευθυνων Συμβουλος της LeasePlan Hellas, δηλωσε: «Αναποσπαστο κομματι της δραστηριοτητας της LeasePlan Hellas ειναι η προσφορα στο κοινωνικο συνολο, υλοποιωντας σταθερα σημαντικες δρασεις που εχουν ως επικεντρο τον ανθρωπο. Αποφασισαμε να δρασουμε σε συνεργασια με το Ινστιτουτο Οδικης Ασφαλειας «Πανος Μυλωνας», καθως το προβλημα με τους βανδαλισμους πινακιδων εχει γινει ιδιαιτερα εντονο τα τελευταια χρονια. Δεσμευομαστε οτι θα συνεχισουμε στο μελλον να πραγματοποιουμε αντιστοιχες πρωτοβουλιες, εχοντας παντοτε την αμεριστη συμβολη των εργαζομενων μας, οι οποιοι αποτελουν πρεσβευτες των αξιων μας και το κινητηριο οχημα της υγιους αναπτυξης μας ολα αυτα τα χρονια».

«Αποτελει ιδιαιτερη ικανοποιηση για ολους εμας στο Ινστιτουτο Οδικης Ασφαλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πανος Μυλωνας» οταν εταιρειες σαν τη LeasePlan Hellas αγκαλιαζουν και υποστηριζουν το εργο και το οραμα μας. Εχοντας ως βασικο πυρηνα της δραστηριοτητας μας την προωθηση και υλοποιηση πρωτοβουλιων που προαγουν την οδικη ασφαλεια και στοχευουν στην εξαλειψη των τροχαιων συμβαντων, η συνεργασια μας με τη LeasePlan επιβεβαιωνει πως οταν συνυπαρχουν αξιες οπως ο εθελοντισμος και η συμπορευση δυναμεων, τα παντα ειναι δυνατα» δηλωσε η κυρια Βασιλικη Δανελλη-Μυλωνα, Προεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πανος Μυλωνας».

Με σημειο εναρξης τον φετινο Απριλιο, το προγραμμα της εκστρατειας Clean Up-Safety Day της LeasePlan Hellas και του Ινστιτουτου Οδικης Ασφαλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πανος Μυλωνας» θα συνεχιστει μεσα στο 2016 με δρασεις και σε αλλες περιοχες της Αθηνας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!