Και η F1 της Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

Τα ευχαριστα νεα απο την εκθεση \”ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018\” διαδεχονται το ενα το αλλο, αφου ολο και \”ζωντανευει\” περισσοτερο. Οπως μαθαινουμε τωρα, η TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικη εισαγωγεας της Renault και Dacia στην Ελλαδα, θα παρουσιασει για πρωτη φορα στο ελληνικο κοινο κατα τη διαρκεια της εκθεσης αυτοκινητου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ” το μοναδικο μονοθεσιο R.S. 18.

Οι επισκεπτες του περιπτερου της Renault θα εχουν την ευκαιρια να θαυμασουν απο κοντα το μονοθεσιο των Hülkenberg και Sainz, με το οποιο συμμετεχουν στο φετινο πρωταθλημα της Formula 1 με την ομαδα της Renault Sport F1 Team. Προκειται για μια μοναδικη ευκαιρια για ολους τους λατρεις της αυτοκινησης και του μηχανοκινητου αθλητισμου, ωστε να δουν και να αξιολογησουν απο κοντα την τεχνολογικη αρτιοτητα του τελειοτερου δειγματος μηχανικης, που συμμετεχει στην κορυφαια διοργανωση της F1.

Παραλληλα στο περιπτερο της Renault θα παρουσιαστει ολη η γκαμα Megane με αιχμη του δορατος το εκρηκτικο Megane RS, που πλαισιωνεται απο το πολυτελες Grand Coupe, το χρηστικο Sport Tourer, το trendy Captur και το επιβλητικο Kadjar.

Δυναμικη ειναι και η παρουσια της Dacia με το νεο Duster, που “οδηγει\” τις πωλησεις σε Ελλαδα και Ευρωπη, σε δικινητη και τετρακινητη εκδοση, καθως και το δημοφιλες Sandero Stepway.

Με αφορμη τη συμπληρωση 120 χρονων της μαρκας, στο περιπτερο της Renault περιμενουν τους επισκεπτες πολλες εκπληξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!