Κατασκευαστής ελαστικών της χρονιάς η Continental

Με το βραβειο του “Κατασκευαστη ελαστικων της Χρονιας 2017” διακριθηκε προσφατα ο  οικος Continental AG, απο τη Βρετανικη εμπορικη επιθεωρηση, “Tire Technology International”, στο πλαισιο της εκθεσης Tire Technology Expo 2017, στο Ανοβερο. Με αυτην την τιμητικη διακριση, η επιτροπη των 27 κριτων, απο την Ευρωπη, την Ιαπωνια, την Ινδια και τις ΗΠΑ, αναγνωρισε τις εξαιρετικες επενδυσεις της Continental στον τομεα Ερευνας και Αναπτυξης, Δοκιμων και Εξοπλισμου Παραγωγης. 


«Ειμαστε ενθουσιασμενοι με αυτην τη διακριση, καθως αναγνωριζονται οι προσπαθειες μας σε σημαντικα projects τεχνολογιας και καινοτομιας, τα οποια υλοποιησαμε προσηλωμενοι στον στοχο του Vision Zero, δηλαδη τη δεσμευση μας για μηδενικα οδικα ατυχηματα παγκοσμιως, μεχρι το 2025», δηλωσε ο Nikolai Setzer, μελος του ΔΣ της Continental AG. «Η εταιρεια αποτελει τον τεταρτο μεγαλυτερο κατασκευαστη ελαστικων διεθνως, με πωλησεις ανω των 10€ δις. Την ιδια στιγμη, η βραβευση, ως ο πλεον καινοτομος κατασκευαστης ελαστικων, παρεχει επιπλεον κινητρα στους 50.000 εργαζομενους της Continental, να συνεχισουν σε αυτον τον δρομο, βημα-βημα».



Αναμεσα στις καινοτομιες που επεισαν τους κριτες να απονειμουν το βραβειο, ηταν η εναρξη λειτουργιας του Κεντρου Τεχνολογιας Υψηλων Επιδοσεων στο Korbach, το project Taraxagum, που σχετιζεται με την κατασκευη του ερευνητικου κεντρου στο Anklam της Γερμανιας, για τη βιομηχανικη παραγωγη ελαστικων απο ριζες πικραλιδας, και, την παραγωγη του πρωτου στην ιστορια ελαστικου για φορτηγα, με πελμα απο καουτσουκ πικραλιδας. Οι κριτες, επιπλεον, ανεφεραν την λειτουργια του κεντρου R&D για ελαστικα αγροτικων μηχανηματων, στο Lousado της Πορτογαλιας αλλα και την επεκταση της παραγωγης ελαστικων Continental για φορτηγα, στο Otrokovice στην Τσεχια.


Στο πλαισιο της επιτευξης του στοχου Vision Zero 2025, η Continental εχει επενδυσει περισσοτερα απο 3€ δις στην κατασκευη διαφορων τεχνολογικα προηγμενων μοναδων παραγωγης ανα τον κοσμο. Αξιζει να σημειωθει, οτι για πρωτη φορα το 2016, η Continental, σε επιπεδο παγκοσμιας παραγωγης, ξεπερασε τα 150.000.000 ελαστικα για επιβατικα οχηματα και ελαφρα φορτηγα.


Με πωλησεις περιπου  €39.2 δις, το 2015, η Continental ειναι αναμεσα στους κορυφαιους κατασκευαστες και προμηθευτες προϊοντων αυτοκινησης παγκοσμια. Ως προμηθευτης συστηματων πεδησης, συστηματων και εξαρτηματων μεταδοσης κινησης, πλαισιων, οργανων αυτοκινητου, συστηματων ψυχαγωγιας και πληροφορησης, ηλεκτρονικων εξαρτηματων, ελαστικων και ελαστομερων υλικων, η Continental συνεισφερει στην ενισχυση των συνθηκων οδηγικης ασφαλειας και της προστασιας του παγκοσμιου κλιματος. Η Continental ειναι επισης εξειδικευμενος συνεργατης στον τομεα της αυτοματοποιημενης δικτυακης επικοινωνιας στην αυτοκινηση. Η Continental απασχολει περισσοτερους απο  218.000 εργαζομενους σε 55 χωρες.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!