Κατασκευαστής της Χρονιάς η Hyundai

Ειναι κοινη πεποιθηση οτι η Hyundai καταγραφει ταχυτατη εξελιξη τα τελευταια χρονια. Ως μια αναγνωριση αυτης της εξελιξης, η Hyundai Motor αναδειχθηκε Κατασκευαστης της Χρονιας στο τελευταιο τευχος των βραβειων του περιοδικου BBC TopGear.


Το περιοδικο BBC TopGear αναδεικνυει την ταχεια εξελιξη της Hyundai με την παροδο των χρονων και συγχαιρει την ευρεια και φιλοδοξη γκαμα των προϊοντων της και πιο συγκεκριμενα τα μοντελα i30N, IONIQ και KONA Electric.




Το BBC TopGear αναφερει στο δημοσιευμα του : \”Η Hyundai διαθετει ενα οπλοστασιο αυτοκινητων ωστε να κανει εδραιωμενους ομιλους να ζηλευουν. Ενα αουτσαϊντερ κερδιζει μαλλον καλυτερα την παρασταση; Η Hyundai εχει προχωρησει πολυ. \”


Απο τα αυτοκινητα πολης εως τα παραδοσιακα και υψηλων επιδοσεων οχηματα μεχρι τα μεγαλα και μικρα SUV που προσφερονται με επιλογη κινητηρων απο βενζινοκινητηρες και υβριδικους εως μηδενικων εκπομπων ρυπων, ηλεκτρικα και υδρογονου, η Hyundai προσφερει στους πελατες μια απο τις πιο ολοκληρωμενες σειρες προϊοντων της αυτοκινητοβιομηχανιας.

Ο κ. Tony Whitehorn, President και CEO της Hyundai Motor UK, δηλωσε: \”Η διακριση αυτη απο το περιοδικο BBC TopGear ειναι μια αποδειξη για το ποσο εχουμε εξελιχθει ιδιαιτερα την τελευταια δεκαετια. Το 2008, πουλησαμε μονο 28.000 οχηματα στο Ηνωμενο Βασιλειο. Σημερα φθανοντας στο 2018, ειμαστε ενας απο τους δεκα κορυφαιους κατασκευαστες αυτοκινητων στο Ηνωμενο Βασιλειο και θα πουλησουμε πανω απο 90.000 αυτοκινητα πριν το τελος του ετους. Ο Νο 1 λογος αγορας των οχηματων μας τωρα ειναι η σχεδιαση τους. Η μαρκα μας συνεχιζει να εξελισσεται και ειμαστε πολυ υπερηφανοι που μπορουμε να προσφερουμε στους πελατες μας ακομα περισσοτερες επιλογες απο ποτε».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!