Κεντρομήχανο, πισωκίνητο, ηλεκτρικό το Veloster N ETCR


Εχει εκρηκτικη εμφανιση. Ειναι πισωκινητο και κεντρομηχανο. Το μοτερ του ειναι ηλεκτρικο. Φοραει το σημα \”Ν\”. Η Hyundai Motorsport εχει… παρει φορα -ετοιμαζει αρκετα ωραια πραγματακια- και, στο τελευταιο \”επεισοδιο\”, στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, παρουσιασε το πρωτο ηλεκτρικο αγωνιστικο αυτοκινητο της, το Veloster Ν ETCR.


Βασισμενο στο μοντελο Veloster N, το νεο αυτοκινητο εχει σχεδιαστει ειδικα για το νεο πρωταθλημα ETCR, το οποιο θα κανει το ντεμπουτο του το 2020. Το Veloster N ETCR σηματοδοτει μια συναρπαστικη νεα εποχη για την Hyundai Motorsport, οπου οι αγωνες ηλεκτροκινητων οχηματων θα αποτελεσουν εναν απο τους πυλωνες της εταιρειας.




Το οχημα αξιοποιει την τεχνογνωσια της Hyundai Motorsport και ακολουθει την επιτυχημενη πορεια των i30 N TCR και Veloster N TCR. Η αναπτυξη του ETCR αντικατοπτριζει την ευρυτερη στρατηγικη της Hyundai για αναπτυξη ηλεκτρικων οχηματων και υπογραμμιζει περαιτερω τις δυνατοτητες υψηλων επιδοσεων της Hyundai Motorsport.


Σχεδιασμενο και κατασκευασμενο στο Alzenau της Γερμανιας, το Veloster N ETCR ειναι πληρως ηλεκτρικο, με πισω κινηση και mid-mounted κινητηρα, ωστε να συμβαδιζει με τους κανονισμους του ETCR.

Η σχεδιαση του Veloster Ν ETCR ξεκινησε τον Νοεμβριο του 2018, με την πρωτη σχεδιαστικη αποδοση του πρωτοτυπου να ολοκληρωνεται τον Αυγουστο του 2019. Ενα πληρες προγραμμα δοκιμων θα ξεκινησει αργοτερα αυτο το μηνα, υποστηριζομενο απο τους ειδικα εκπαιδευμενους και εμπειρους μηχανικους της Hyundai Motorsport, με δυο αυτοκινητα Veloster N ETCR που θα παραχθουν για την πρωτη σεζον του ETCR.

Ο Head of Product Division, Executive Vice President του Ομιλου Hyundai Motor, Thomas Schemera, εξηγει οτι \”βιωσαμε ενα ακομα ιδιαιτερο οροσημο στην ιστορια της Hyundai Motorsport. Ειμαστε υπερηφανοι που παρουσιασαμε το Hyundai Veloster N ETCR, το πρωτο μας αγωνιστικο ηλεκτρικο αυτοκινητο, σχεδιασμενο συμφωνα με τους κανονισμους του ETCR. Ειμαστε ενθουσιασμενοι που ανοιξαμε αυτο το συναρπαστικο νεο κεφαλαιο για την εταιρεια μας. Το ETCR ειναι το φυσικο επομενο βημα στο ταξιδι μας και αυτο που ευθυγραμμιζεται απολυτα με την παγκοσμια στρατηγικη της Hyundai για την παραγωγη ηλεκτρικων οχηματων. Εχουμε ενα λεπτομερες προγραμμα δοκιμων για το Veloster N ETCR, που θα πλαισιωθει απο την πληρως εκπαιδευμενη και εμπειρη ομαδα των μηχανικων της Hyundai Motorsport. Το Veloster N ETCR θα αποτελεσει ιδανικη προσθηκη στην συνεχη προσπαθεια μας στο WRC και στο Customer Racing μαζι με τα i20 R5, i30 N TCR και Veloster N TCR\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!