Λύστε κάθε απορία για το leasing με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!


Η Νικη ειχε πολλες αποριες και η LeasePlan Hellas οργανωσε ενα «ταξιδι» ακρως διαφωτιστικο – ανακαλυψτε την ιστορια της

Η μακροχρονια μισθωση και η διαχειριση εταιρικων στολων ειναι ενα θολο τοπιο, αλλα η LeasePlan Hellas μας αφουγκραζεται, και λυνει καθε απορια για το leasing αυτοκινητων μεσα απο την ιστορια της Νικης.

Ολοι μας εχουμε αναρωτηθει αν μας συμφερει περισσοτερο η αγορα ενος αυτοκινητου η το leasing, αλλα δεν ειμαστε και απολυτα βεβαιοι για το τι ακριβως σημαινει leasing. Ολοι μας εχουμε σκεφτει οτι ισως και να μη μας συμφερει πολυ η μια η η αλλη προσφορα, αλλα δεν γνωριζουμε αν και πως μπορουμε να επηρεασουμε εμεις τη διαμορφωση του οχηματος που επιθυμουμε και το κοστος της αγορας του. Αυτα και αρκετα ακομα στροβιλιζονταν στο μυαλο της Νικης, τον βασικο χαρακτηρα της ιστοριας, και η LeasePlan εβαλε ως στοχο να μην αφησει ουτε ενα ερωτηματικο στις σκεψεις της.


Η Νικη απεκτησε πληρη ενημερωση, μεσω δημιουργικης εκμαθησης και αφου πηρε απαντησεις για καθε προβληματισμο της, κατεληξε στο συμπερασμα πως το leasing ειναι ο,τι πιο συμφερον για τη συγχρονη καθημερινοτητα, καθως αναμεσα σε αλλα, μας εξοικονομει και χρονο και κοστος. Αντιληφθηκε οτι το leasing μπορει να ειναι μια εντελως προσωπικη υποθεση και σκοπευει να διαμορφωσει ενα οχημα που θα ταιριαζει ακριβως στις δικες της αναγκες και τη δικη της αισθητικη. Οσο για το κοστος; Θα βρει αυτο ακριβως που μπορει να καλυψει.


Επισκεφτειτε το leaseplanstories.gr και γνωριστε τη νεα σας φιλη μεσα απο το πιο ενημερωτικο «ταξιδι». Οταν η Νικη θα εχει φτασει στον προορισμο της, δεν θα υπαρχει κανεις που να μην εχει λυσει ολες του τις αποριες στη διαδρομη. 

It’s easier to LeasePlan.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!