Μεγαλώνει το δίκτυο της Eurorepar στην Ελλάδα

Μεγαλωνει διαρκως το δικτυο της στην Ελλαδα η εταιρεια EURO REPAR CAR SERVICE. Μολις τον Μαϊο, πραγματοποιηθηκαν τα εγκαινια του νεοτερου συνεργειου τους, το οποιο βρισκεται στους Αμπελοκηπους, Ευσταθιου Λαμψα 45 και Μ. Χατζηκωνσταντη και φερει την επωνυμια ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ.΄

Η εταιρεια, η οποια στη χωρα μας εκπροσωπειται απο τον Ομιλο Συγγελιδη, εχει στρατηγικο στοχο να υπερδιπλασιασει το δικτυο των 4.000 συνεργειων που διαθετει σημερα σε ολη την Ευρωπη, φτανοντας τα 10.000 σημεια εως το τελος του 2021.

Στην Ελλαδα η αναπτυξη αυτη ακολουθει αντιστοιχους ρυθμους καθως σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα μετρα ηδη 4 σημεια και συνεχιζει την αξιολογηση νεων συνεργατων.

Στα εγκαινια του καταστηματος εδωσαν το παρον – μεταξυ αλλων στελεχων του Ομιλου Συγγελιδη – και οι Musy Christophe, Executive Vice President  Aftersales για την  Ευρωπαϊκη αγορα, Sylvie Layec ,Senior Vice President  Aftersales  για την  Ευρωπαϊκη αγορα και Brice Beneteau, Υπευθυνος Aftersales για την Ελληνικη αγορα.

Με την αξιοπιστια του Ομιλου PSA και του Ομιλου Συγγελιδη, το δικτυο συνεργειων για την επισκευη και συντηρηση ολων των μαρκων EURO REPAR CAR SERVICE αλλαζει τα δεδομενα στην ελληνικη αγορα!

*Στη φωτογραφια απο τα εγκαινια του νεου σημειου της Eurorepar στην Ελλαδα, διακρινονται:
Christophe Musy, Executive Vice President Aftersales για την ευρωπαϊκη αγορα, 
Sylvie Layec, Senior Vice President  Aftersales  για την  ευρωπαϊκη αγορα,
Διονυσιος Ντασιος,
Κωνσταντινος Ντασιος,
Ανδρεας Γιορμετακης, Διευθυντης ανταλλακτικων Αiglon ΑΒΕΕ
Γιωργος Κηλαδης, Διευθυντης Τεχνικης Εξυπηρετησης Αiglon ΑΒΕΕ,
Brice Beneteau  Υπευθυνος After sales για την ελληνικη αγορα

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!