Με νέο diesel 1,7 λίτρων το Nissan Qashqai

Το Nissan QASHQAI, τωρα ειναι διαθεσιμο με εναν ολοκαινουργιο πετρελαιοκινητηρα 1,7 λιτρων, που ενισχυει περαιτερω τις επιδοσεις του. 


Ο εξαιρετικης αποδοσης  νεος κινητηρας, ισχυος 150PS, διατιθεται τοσο με χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων 6 σχεσεων σε εκδοσεις 4Χ2 και 4Χ4, οσο και με Μ-CVT αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων, αποκλειστικα με δυνατοτητα επιλογης κινησης και στους 4 τροχους. Ο νεος πετρελαιοκινητηρας, που ερχεται να αντικαταστησει τον 1.6 dCi 130PS, προσφερει περισσοτερη ισχυ κατα 20PS, καθως και  υψηλοτερη ροπη κατα 20Nm. Αξιζει να σημειωθει οτι η εκδοση 4Χ4 με το αυτοματο κιβωτιο M-CVT, ειναι η πρωτη φορα που διατιθενται στο κορυφαιο crossover της Nissan, πραγματοποιωντας το ντεμπουτο της με τον κινητηρα των 1,7 λιτρων. H συγκεκριμενη εκδοση, παρεχει μια ολοκληρωμενη και δυναμικη εμπειρια οδηγησης, ενισχυοντας ακομα περισσοτερο τον περιπετειωδη χαρακτηρα του Nissan QASHQAI. 

Οι εκπομπες Co2 ειναι 133 και 138 g/km

Την γκαμα των αποδοτικων κινητηρων του QASHQAI συμπληρωνουν οι κινητηρες βενζινης 1,3 λιτρων, τεχνολογιας DiG-T,  που αποδιδουν εως και 160PS, καθως και ο καταξιωμενος 1.5 λιτρων diesel κινητηρας των 116PS, ο οποιος  με εκπομπες CO2 απο 100g / km και οικονομια καυσιμου απο μολις 3,8 λιτρα / 100km, θεωρειται απο τους κορυφαιους της κατηγοριας.


Οι τιμες του Nissan QASHQAI με τον κινητηρα πετρελαιου των 1.7 λιτρων, ξεκινουν απο τις 25.890€, για την εκδοση με το χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων και απο τις 28.490€, για την εκδοση με το κιβωτιο M-CVT, με κινηση και στους τεσσερις τροχους. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!