Με Το ë-Berlingo Van, Η Citroen Θα Εχει 100% Ηλεκτρικές Εκδόσεις Σε Ολα Της Τα Van

 


  Απο το 2019 η Citroën εχει λανσαρει αμιγως ηλεκτρικες η plug-in υβριδικες εκδοσεις για αρκετα μοντελα της γκαμας της. Στοχος της Γαλλικης εταιρειας, ειναι να εχει ηλεκτρικη ολοκληρη τη γκαμα της εως το 2025.

 

  Σε συνεχεια του λανσαρισματος των ηλεκτρικων εκδοσεων στην κατηγορια των μεσαιων και μεγαλων Vans, η Citroën θα ολοκληρωσει τη γκαμα των ηλεκτρικων της μοντελων με την παρουσιαση των ηλεκτρικων εκδοσεων της κατηγοριας Compact Van (B-Van), παραλληλα με τα επιβατικα αντιστοιχα μοντελα.

 

  Η νεα γενια των Compact Vans της Citroën, εχει ηδη παρει αρκετες διακρισεις. Το νεο Citroën Berlingo, κατεκτησε μεταξυ αλλων τον τιτλο του \”International Van of the Year\” για το 2019, ενω και η επιβατικη εκδοση του μοντελου πηρε αντιστοιχα το βραβειο AUTOBEST \”Best Buy Car of Europe 2019\”. Οι επιτυχιες αυτες αντανακλουν και στην εμπορικη πορεια του μοντελου στις διεθνεις αγορες, με τις πωλησεις του να εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια, σε ολον τον κοσμο απο τον Σεπτεμβριο του 2018 εως σημερα.

 


  Για τις ηλεκτρικες εκδοσεις των Compact Vans της Citroën, αξιζει να σημειωσουμε πως οι συστοιχιες των μπαταριων συναρμολογουνται στο εργοστασιο του Vigo (Ισπανια), οι ηλεκτροκινητηρες στο Tremery (Γαλλια) και το συστημα μεταδοσης στο Valenciennes (Γαλλια).

 

  Με τη χρηση της πλατφορμας eCMP, οι ηλεκτροκινητηρες και τα περιφερειακα τους εχουν ως εξης:

  • Υδροψυκτη μπαταρια 50kWh που αποδιδει εως και 136 PS (100kW),
  • Ηλεκτροκινητηρα 100kW/ 136 PS,
  • Onboard φορτιστη με δυο επιπεδα αποδοσης στη φορτιση – 7.4kW σε μονοφασικο ρευμα και 11kW σε τριφασικο.

 

  Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφθειτε το Επισημο Δικτυο Διανομεων CITROËN η την ιστοσελιδα www.citroen.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!