Με 310 ίππους το νέο λιοντάρι της Cupra

Δυο χρονια περασαν απο τοτε που η Cupra ανεξαρτητοποιηθηκε απο τη Seat. Και, τωρα, εφτασε η ωρα να εγκαινιασει τα νεα κεντρικα της γραφεια, το CUPRA Garage, το οποιο βρισκεται διπλα στα κεντρικα γραφεια της SEAT.

Και, κατα τη διαρκεια της παρουσιασης, για πρωτη φορα και σε παγκοσμια κλιμακα, η μαρκα παρουσιασε τη γκαμα του πρωτου CUPRA Leon, των νεων αγωνιστικων της μοντελων καθως και την εναρξη του ταξιδιου προς τον εξηλεκτρισμο της με το πρωτο υβριδικο μοντελο.

Φετος η CUPRA σκοπευει να επιδειξει τις δυνατοτητες της στην αγορα, διευρυνοντας την γκαμα της και επεκτεινοντας την δραστηριοτητα της σε διεθνες επιπεδο. Εκτος απο την επιτυχια του CUPRA Ateca, η μαρκα προκειται να ενισχυσει το χαρτοφυλακιο των προϊοντων της με το πρωτο CUPRA Leon στις εκδοσεις hatchback και Sportstourer, καθως και με το CUPRA Formentor, το πρωτο μοντελο που σχεδιαστηκε ειδικα για αυτη. 

 

Ο CUPRA CEO and SEAT Executive Vice-president for Sales and Marketing, Wayne Griffiths, υποσχεθηκε τρια νεα υβριδικα, ενω ανακοινωσε οτι το μοντελο παραγωγης CUPRA Formentor θα κανει την πρωτη του εμφανιση στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, ενω θα ειναι διαθεσιμο στις αγορες στο 2ο εξαμηνο του ετους.

Το πρωτο μελος της οικογενειας
Η CUPRA, με αφορμη τα επισημα εγκαινια των κεντρικων της γραφειων, παρουσιαζει τη νεα οικογενεια του CUPRA Leon, του μοντελου με τις καλυτερες πωλησεις, του οποιου η τελευταια γενια κατεγραψε 44.000 πωλησεις μεσα σε τεσσερα χρονια. Για να ενισχυσει περαιτερω την εταιρεια, η CUPRA παρουσιασε τις εκδοσεις hatchback και Sportstourer με ενα ευρυ φασμα κινητηρων υψηλης αποδοσης, απο τον βενζινοκινητηρα μεχρι το plug-in υβριδικο, με τρεις επιλογες ιπποδυναμης 245, 300 και 310 ιππων.

Το CUPRA Leon, που θα κυκλοφορησει στην αγορα το τελευταιο τριμηνο του ετους, θεωρειται ο «βασιλιας των Leon». Το πρωτο CUPRA Leon με το λογοτυπο της μαρκας χαρακτηριζει τη σχεδιαση, την ανεση και την τελευταια τεχνολογια για τους λατρεις των αυτοκινητων που ειναι ανοικτοι στην ηλεκτροκινηση και αναζητουν την οδηγικη απολαυση και αποδοση.
Η προελευση δειχνει το δρομο

Το CUPRA παρουσιασε επισης τη νεα εκδοση του CUPRA e-Racer, του πρωτου πληρως ηλεκτρικου αγωνιστικου αυτοκινητου τουρισμου στον κοσμο. Ο CUPRA CEO, Wayne Griffiths επιβεβαιωσε τη συμμετοχη της CUPRA στο νεο PURE ETCR, το πρωταθλημα ηλεκτρικων αυτοκινητων τουρισμου, που θα ξεκινησει φετος με τους Mattias Ekström και Jordi Gené στο τιμονι. 

 
Οι μηχανικοι της μαρκας που γεννηθηκε απο τον κοσμο των αγωνων δημιουργησαν επισης ενα νεο βενζινοκινητο αγωνιστικο μοντελο, το CUPRA Leon Competición. Οι Ekström και Gené παρουσιασαν το αυτοκινητο και τονισαν τις βελτιωσεις της αεροδυναμικης αποδοσης και τη χρηση ελαφρων εξαρτηματων που αναπτυχθηκαν με 3D printing προκειμενου να βελτιωθει η κατανομη βαρους. 
 
Επιπλεον, η CUPRA παρουσιασε τη νεα αγωνιστικη φορμα των πιλοτων και τη συλλογη ενδυματων της ομαδας που εξελιχθηκε σε συνεργασια με την Sabelt, τον παγκοσμιο ηγετη στο εξοπλισμο αγωνιστικων αυτοκινητων.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!