Με 32 πανελλαδικές πρεμιέρες η έκθεση Αυτοκίνηση

Πανδαισια 150 νεων μοντελων καινοτομων τεχνολογιων αλλα και 32 πανελλαδικες πρεμιερες δινουν το στιγμα της μοναδικης ενημερωσης και απολαυσης στους χιλιαδες επισκεπτες της εκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019».


Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» υποστηριζεται απο τους Ελληνες Εισαγωγεις Αντιπροσωπους και καθε χρονο προσφερει την εξελιξη της παγκοσμιας αυτοκινητοβιομηχανιας με πολλα νεα μοντελα σε ολες τις κατηγοριες.

Οι επισκεπτες της εκθεσης θα δουν νεα μοντελα απο την: ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.


Η φετινη διοργανωση θα δωσει πολλα μηνυματα στο κοινο που θα την επισκεφθει για τη νεα εποχη της αυτοκινησης. Τα αμιγως ηλεκτρικα αυτοκινητα, η αυτονομη οδηγηση και τα υβριδικα, συντομα θα αποτελουν τα βασικα χαρακτηριστικα των μελλοντικων μοντελων που δε θα αργησουν να κυκλοφορησουν.



Το βελτιωμενο επιχειρηματικο κλιμα και η πρωτοφανης αυξητικη ταση των πωλησεων των καινουριων αυτοκινητων, συμβαλλουν στην πληρεστερη αξιοποιηση των δυνατοτητων επικοινωνιας και προβολης της μοναδικης εκθεσης αυτοκινητων που πραγματοποιειται στην Ελλαδα.

Οι 32 πανελλαδικες πρεμιερες ειναι ρεκορ και μοναδικος πολος ελξης για να ερθουν οι επισκεπτες της εκθεσης πιο κοντα στο αυτοκινητο.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» ειναι αναβαθμισμενη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια, αφου εχει προστεθει εκθεσιακος χωρος, τεντα ευρωπαϊκων προδιαγραφων 2.200 τ.μ. για να καλυψει περισσοτερες συμμετοχες.

TEST DRIVE: Οι επισκεπτες της εκθεσης εχουν τη δυνατοτητα να κανουν και δωρεαν test drive στους χωρους του αεροδρομιου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
Δευτερα-Παρασκευη : 15.00-21.00
Σαββατο-Κυριακη : 10.00-21.00

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!