Με 4 χρόνια εγγύηση, service, οδική το Jeep Compass


To Jeep Compass, το γνωρισαμε, το οδηγησαμε εντος δρομου, το πεταξαμε στη λασπη και το χωμα. Τωρα, το C-SUV της Jeep, το οποιο περηφανευεται οτι φερει τον αυθεντικο χαρακτηρα της θρυλικης αμερικανικης μαρκας, γινεται πιο ευελικτο στην αποκτηση, αλλα και τη συντηρηση του στην Ελλαδα. Κι αυτο γιατι αποκτα ενα μοναδικο εμπορικο προγραμμα, με εμπνευση απο τις κορυφαιες εκτος δρομου δυνατοτητες των μοντελων της μαρκας.


Ως ενα ξεχωριστο, στιβαρο, με προηγμενες τεχνολογικες λυσεις και κορυφαιες εκτος δρομου δυνατοτητες, το Jeep Compass δεν εχει \”μονο\” εναν ολοκληρωμενο χαρακτηρα που προσφερει ανεση και πρακτικοτητα στις καθημερινες μετακινησεις, αλλα και κορυφαια ασφαλεια σε καθε διαδρομη. Γιατι αυτος ο χαρακτηρας του, ερχεται να ενισχυθει απο το εμπορικο προγραμμα 4×4 της FCA Greece.



Το συγκεκριμενο προγραμμα περιλαμβανει μια σειρα προνομιων που κανουν ακομα πιο συμφερουσα την αγορα του μοντελου και παραλληλα εγγυωνται οτι ο αγοραστης θα απολαυσει το Compass με τη μεγιστη δυνατη ανεση και ασφαλεια. Συγκεκριμενο το προγραμμα 4×4 του Compass περιλαμβανει:



4 χρονια Δωρεαν Service
4 χρονια Εργοστασιακη Εγγυηση
4% προνομιακο επιτοκιο χρηματοδοτησης
4 χρονια Οδικη Βοηθεια

Δες εδω πως ειναι να παιζεις στο χωμα και τη λασπη με το Jeep Compass

Παραλληλα για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων το προγραμμα δινει τη δυνατοτητα αποκτησης του Jeep Compass με πακετα προσθετου εξοπλισμου ανεσης και ασφαλειας, σε ιδιαιτερα προνομιακες τιμες με οφελος που φτανει εως και τις 4.000 ευρω.

Το Jeep Compass ειναι διαθεσιμο στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων Jeep της FCA Greece σε μια ευρεια γκαμα εκδοσεων με κινητηρες βενζινης και Diesel, μηχανικα και αυτοματα κιβωτια και βεβαια κινηση στους 2 η και στους 4 τροχους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!