Νέα Αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW M2 Coupé.


Η νεα BMW M2 Coupé γινεται σημειο αναφορας στην κατηγορια compact σπορ αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων σε επιπεδο δυναμικης συμπεριφορας και επιδοσεων. Η ‘εξωστρεφης’ σχεδιαση υπογραμμιζει περαιτερω το πολυ δυναμικο χαρακτηρα του αυτοκινητου και την εξαιρετικη καταλληλοτητα για την αγωνιστικη πιστα. Απο φετος το Μαρτιο, τα δυναμικα χαρακτηριστικα και η γοητεια της BMW M2 Coupé αναβαθμιζονται με τη νεα γκαμα BMW M Performance Parts. Προκειται για μια σειρα αξεσουαρ που προερχονται απο το χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου για τους τομεις της αεροδυναμικης, του κινητηρα, του cockpit και της αναρτησης που πληρουν τα υψηλοτερα προτυπα λειτουργικοτητας και αισθητικης.


Αεροδυναμικα βοηθηματα για βελτιωμενη εμφανιση και οδηγικη αποκριση.
Η σειρα προϊοντων M Performance Parts περιλαμβανει μια ιδιαιτερα εκτενη γκαμα αεροδυναμικων βοηθηματων απο πλαστικο ενισχυμενο με ανθρακονηματα (CFRP η carbon fibre). Αναμεσα τους ειναι σποϊλερ στο εμπρος προφυλακτηρα και τα μαρσπιε, πισω διαχυτη και καλυμματα καθρεπτων που ειναι αριστα εναρμονισμενα αεροδυναμικα και επιπλεον αναδεικνυουν τη δυναμικη εξωτερικη σχεδιαση του συμπαγους σπορ μοντελου.


Τα σποϊλερ στον εμπρος προφυλακτηρα και τα μαρσπιε σε συνδυασμο με την πισω αεροτομη και το διαχυτη απο τη σειρα BMW M Performance βελτιστοποιουν τη ροη αερα γυρω απο το οχημα που με τη σειρα του εχει θετικη επιδραση στην οδικη συμπεριφορα και τις οδηγικες επιδοσεις. Τα καλυμματα εξωτερικων καθρεπτων απο ανθρακονηματα με το καταλληλο στυλ και την εντυπωσιακη τους σχεδιαση βαζουν την ιδανικη τελικη πινελια στην πιο σπορτιφ εμφανιση του αυτοκινητου. Το ιδιο ισχυει και για τις μασκες M Performance, που ειναι βαμμενες μαυρες και περιλαμβανουν το λογοτυπο BMW M στο παραδοσιακο κοκκινο, μπλε και γαλαζιο της BMW M.


Επιλογες για κινητηρα, αναρτηση και φρενα που αυξανουν τις δυναμικες επιδοσεις.
Το συστημα εξαγωγης με πεταλουδα ελεγχου M Performance υποσχεται υψηλου επιπεδου ηχητικες συγκινησεις μεσα απο τον ηχο του κινητηρα. Αυτο προσφερεται με δυο λειτουργικα προγραμματα – Sport και Track – που μπορουν να επιλεγονται απο το Bluetooth τηλεχειριστηριο. Το Sport mode ειναι για χρηση σε δημοσιους δρομους και προσφερει στον οδηγο και τους επιβατες εναν υπεροχο σπορ ηχο ειδικα ρυθμισμενο για τη BMW M2. Οταν ειναι ενεργοποιημενο το Track, το συστημα εξαγωγης εκπεμπει ενα ακομα πιο δυνατο και πλουσιο ηχο που αυξανει αισθητα τα επιπεδα συγκινησης. Ετσι ο οδηγος απολαμβανει μια ακομα πιο εντονη οδηγικη εμπειρια και ‘νιωθει ενα με το αυτοκινητο’. Το συστημα εξαγωγης με πεταλουδα M Performance κοσμει την εμφανιση της BMW M2, με πλαισια για τις γυαλιστερες αποληξεις με χαραγμενο λογοτυπο M Performance, εξωτερικη διαμετρο 80 χιλιοστων με διατρητους εσωτερικους σωληνες. Το συστημα εξαγωγης M Performance μπορει επισης να παραγγελθει με σωληνες διαμετρου 93-mm απο ανθρακονηματα που ενσωματωνουν το λογοτυπο BMW M.



Για καλυτερο κρατημα και ασφαλεστερη συμπεριφορα, η BMW M2 Coupe μπορει να εφοδιαζεται με αναρτηση (γονατα ελατηριων/αμορτισερ) BMW M Performance. Αυτη μειωνει την αποσταση απο το εδαφος κατα τουλαχιστον πεντε χιλιοστα συγκριτικα με τη στανταρ αναρτηση, ενω το αυτοκινητο μπορει να χαμηλωνει κατα 20 mm επιπλεον χαρη στα ρυθμιζομενα γονατα. Τα αμορτισερ ειναι ρυθμιζομενα σε 16 θεσεις για την επαναφορα και 12 για τη συμπιεση, επιτρεποντας στον οδηγο να διαμορφωνει το επιθυμητο σεταρισμα αναρτησης. Η βασικη ρυθμιση ειναι σκληροτερη συγκριτικα με αυτη της στανταρ αναρτησης, μειωνοντας τις κλισεις του αμαξωματος ανεξαρτητως ρυθμισεων. Επομενως, διασφαλιζεται ουδετερη συμπεριφορα και αμεση πληροφορηση του οδηγου.

Τα σπορ τακακια φρενων της σειρας BMW M Performance βελτιωνουν τις δυνατοτητες του αυτοκινητου στην αγωνιστικη πιστα αυξανοντας παραλληλα την ενεργητικη ασφαλεια. Επειδη τα υλικα τους βασιζονται σε τακακια αντοχης που εχουν δοκιμαστει στο μηχανοκινητο αθλητισμο, ενα απο τα χαρακτηριστικα των εξαρτηματων αυτων της BMW M Performance ειναι η απιστευτη αντοχη στις υψηλες θερμοκρασιας που σημαινει οτι δεν παρουσιαζουν κοπωση ακομα και υπο συνεχη, ακραια φορτια. Η αμεση αποκριση τους αποτελει ενα ακομα πλεονεκτημα σε σχεση με το στανταρ συστημα πεδησης.

Προτασεις εσωτερικου εμπνευσμενες απο την αγωνιστικη πιστα.
Το εσωτερικο της BMW M2 Coupe μπορει να αποκτησει προσθετη σπορ αισθηση, με τη βοηθεια των Αξεσουαρ BMW M Performance. Οπως για παραδειγμα, οι φωτεινες λωριδες LED των μαρσπιε στην πλευρα του οδηγου και του συνοδηγου, που προσθετουν μια κομψη, εντυπωσιακη πινελια με το ανοιγμα της πορτας. Το ιδιο ισχυει και για τα πατακια M Performance που συνδυαζουν σπορ σχεδιαση με επιφανεια ανθεκτικη στη φθορα αφου κατασκευαζονται απο ελαστικες και υφασματινες ινες. Τα καλυμματα των πενταλ απο ανοξειδωτο ατσαλι με αντιολισθητικη επιφανεια στα πενταλ φρενου και συμπλεκτη συμπληρωνουν τελεια το πακετο.


Η BMW ειναι απο τις λιγες κατασκευαστριες εταιριες αυτοκινητων που προσφερουν τα δικα τους τιμονια με επενδυση Alcantara και τοποθετηση. Υπαρχουν δυο διαφορετικες εκδοσεις στη γκαμα BMW M Performance. Το τιμονι M Performance Pro ειναι πιο παχυ στις περιοχες λαβης που επενδυονται με Alcantara, ενω το αφρωδες υποστρωμα ειναι σκληροτερο για καλυτερη αισθηση κατευθυντικοτητας. Επισης φερει μια γαλαζια πανω επισημανση (θεση 12 η ωρα). Η τριχρωμη ραφη Μ και η προαιρετικη επενδυση απο ανθρακονηματα με το λογοτυπο M Performance κανουν το τιμονι Pro πραγματικο χαρμα οφθαλμων.

Η BMW προσφερει επισης το τιμονι M Performance με αγωνιστικη οθονη και στανταρ επενδυση απο ανθρακονηματα. Η οθονη στο πανω μερος της στεφανης του τιμονιου απεικονιζει διαφορες πληροφοριες, οπως τμημα και χρονοι γυρου, διαμηκης και εγκαρσια επιταχυνση – απευθειας στο πεδιο ορατοτητας του οδηγου. Τα μπουτον του μενου που ειναι ενσωματωμενα κοντα στους αντιχειρες προσφερουν διαισθητικο ελεγχο των λειτουργιων. Εκατερωθεν της οθονης υπαρχουν συγκλινουσες λωριδες φωτων LED σε δυο αποχρωσεις ως ενδειξεις βελτιστου σημειου αλλαγης σχεσης.

Η γκαμα BMW M Performance για το εσωτερικο της BMW M2 ολοκληρωνεται απο το κιτ εσωτερικου M Performance απο ανθρακονηματα που περιλαμβανει ασορτι ενθετα για τον επιλογεα DCT, την κεντρικη κονσολα και το χειροφρενο καθως και οι διακοσμητικες λωριδες εσωτερικου M Performance με ενα ελκυστικο παντρεμα Alcantara και carbon.
( BMW M2 Coupé : καταναλωση μικτου κυκλου: 8,5 l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 199 g/km)


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o-DqJ_N0pdc]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!