Νέα γκάμα Jeep Renegade: Αναβαθμισμένο και με μια σειρά νέων προηγμένων χαρακτηριστικών

 

  Το Jeep® Renegade, αποτελει στην Ευρωπη το δημοφιλεστερο μοντελο της θρυλικης μαρκας που το 2021 θα γιορτασει τα 80α της γενεθλια. Με αυθεντικο στιλ που εχει σαφεις αναφορες στο θρυλικο Willys, αλλα και το εμβληματικο Wrangler, το Renegade, συνδυαζει τις συμπαγεις διαστασεις ενος συγχρονου SUV με το αυθεντικο στιλ Jeep. Με αφορμη αυτη τη σημαντικη επετειο για τη μαρκα, η Jeep, εγκαινιαζει με το Renegade και τη σειρα ειδικων εκδοσεων για τα 80ατης γενεθλια, εφοδιαζοντας παραλληλα το δημοφιλες μοντελο με σημαντικες αναβαθμισεις δημιουργωντας την πλεον ολοκληρωμενη γκαμα εκδοσεων που ειχε ποτε το Renegade.     

 

 

Ακομα πιο δυνατο, ακομα πιο φιλικο προς το περιβαλλον 

 


  Η νεα γκαμα του Jeep Renegade παρουσιαζεται με μια σειρα αναβαθμισεων που το καθιστουν ισχυροτερο, πιο οικονομικο στη χρηση, αλλα και πιο φιλικο προς το περιβαλλον. Οι επιλογες περιλαμβανουν κινητηρες βενζινης και πετρελαιου προδιαγραφων Euro6DFinal, καθως βεβαιως και εκδοσεις που εφοδιαζονται με το 4xe, το πρωτοποριακο Plugin Hybridσυστημα της Jeep.

 

  Η νεα γκαμα κινητηρων περιλαμβανει τους αναβαθμισμενους Turbo κινητηρες βενζινης 1 και 1,3 λιτρων, με αποδοση 120 και 150 ιππους αντιστοιχα, αλλα και τη νεα γενια του diesel συνολου 1.6MTJ που σε σχεση με το παρελθον προσφερει αυξημενη ιπποδυναμη απο τους 120 στους 130 ιππους.

 


  Βασικο χαρακτηριστικο των νεων συνολων ειναι η βελτιωμενη λειτουργια και η αυξηση της διαθεσιμη ροπης στις χαμηλες στροφες περιστροφης. Ειναι χαρακτηριστικο οτι στον κινητηρα 1.0Τ τα 190Nm ροπης ειναι διαθεσιμα μολις απο τις 1.750σ.α.λ., επιτρεποντας στο Renegade των 120 ιππων με το μηχανικο κιβωτιο των 6 σχεσεων να επιταχυνει αμεσα, ειτε απο σταση, ειτε εν κινησει, οπως για παραδειγμα στην περιπτωση μιας προσπερασης. Το προηγμενο συστημα εισαγωγης MultiAir III, αλλα και η ειδικη επιστρωση στο εσωτερικο του κινητηρα εξασφαλιζουν υψηλη αποδοση, χαμηλο επιπεδο θορυβου και μεση καταναλωση μολις 5,5λιτρων/100χλμ.

 

  Αντιστοιχα στον κινητηρα 1.3Τ, η εφαρμογη ενος νεου Turbo, διατηρησε τη μεγιστη ροπη στα 270Nm τα οποια ομως πλεον αποδιδονται μολις στις 1.560σ.α.λ. αντι στις 1.850σ.α.λ. Το συγκεκριμενο συνολο συνδυαζεται με το αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη DDCT των 6 σχεσεων, το οποιο πλεον προσφερει τοσο λειτουργια Sport για πιο αμεσες αλλαγες σε γρηγορους ρυθμους οδηγησης, αλλα και συστημα Idle Coasting, οπου οταν ο οδηγος δεν παταει γκαζι αποσυμπλεκει το συστημα μεταδοσης απο τον κινητηρα για περαιτερω μειωση της καταναλωσης.

 


  Τελος ο κινητηρας diesel, με νεο συστημα ψεκασμο και νεας σχεδιασης θαλαμο καυσης, προσφερει αυξημενη αποδοση (130 ιπποι), αλλα και υψηλη ροπη (320Nm), η οποια πλεον ειναι διαθεσιμη και σε ακομα χαμηλοτερες στροφες, μολις στις 1.500σ.α.λ. Οι αλλαγες εκτος απο τις καλυτερες επιδοσεις και τις χαμηλοτερες εκπομπες ρυπων, αυξησαν την αποδοτικοτητα, αλλα και την αντοχη αυτου του προηγμενου diesel συνολου.  

 

  Τα νεα χαρακτηριστικα των κινητηρων σε συνδυασμο με τα νεα τεχνολογικα χαρακτηριστικα, οπως για παραδειγμα οι ενεργες περσιδες ψυξης του κινητηρα, βελτιωνουν τις επιδοσεις, αλλα και την οικονομια καυσιμου που προσφερει το Jeep Renegade. 

 

 

Η πληρεστερη γκαμα στην ιστορια του μοντελου

 


  Παραλληλα με τις πολλαπλες επιλογες σε επιπεδο κινητηρων και συστηματων μεταδοσης, το Renegade αποκτα και μια ακομα πληρεστερη γκαμα εκδοσεων σε επιπεδο εξοπλισμου. Τις γνωστες εκδοσεις Sport, Longitude και Limited πλαισιωνει και η επετειακη 80th Anniversary, η οποια εκτος απο τον πλουσιοτερο εξοπλισμο διαθετει και μια σειρα μοναδικων χαρακτηριστικων, οπως για παραδειγμα οι ειδικου σχεδιασμου ανθρακι ζαντες αλουμινιου 18 ιντσων και το λογοτυπο που δημιουργηθηκε για τα 80α γενεθλια της μαρκας. Ο εξοπλισμος ανεσης και ασφαλειας ειναι πληρης σε ολες τις εκδοσεις, περιλαμβανοντας μεταξυ αλλων, ESP με HillAssist, συστημα αυτονομου φρεναρισματος, ενεργο συστημα διατηρησης στη λωριδα κυκλοφοριας, cruise control, 6 αεροσακους, συστημα πολυμεσων με οθονη αφης, κλιματισμο, κ.α. 

 

 

Πιο προσιτη απο ποτε η εισοδος στην οικογενεια της Jeep

 


  Η εισοδος στην οικογενεια της Jeep αποτελει μια ξεχωριστη εμπειρια για καθε οδηγο. Η θρυλικη μασκα με τις επτα καθετες γριλιες, το δυναμικο στιλ και ο στιβαρος χαρακτηρας προσφερουν στον οδηγο και τους επιβατες ενος αυθεντικου Jeep μια μοναδικη εμπειρια. Παρα την αναβαθμιση σε ολα τα επιπεδα, η νεα γκαμα του Jeep Renegade ειναι διαθεσιμη με τιμες που ξεκινουν απο τις 17.900* ευρω (1.0T Sport), ενω –οπως και ολα τα Jeep– το μοντελο καλυπτεται με 4ετη εργοστασιακη εγγυηση με ισχυ εως 160.000χλμ. και αντιστοιχης καλυψης υπηρεσιας οδικης βοηθειας. Αντιστοιχα η δημοφιλης εκδοση Longitude, με τον Turbo κινητηρα των 120 ιππων, διατιθεται κατω απο το οριο των 20.000 ευρω, παρα τον υπερπληρη εξοπλισμο που περιλαμβανει και στοιχεια οπως ο διζωνικος αυτοματος κλιματισμος και οι ζαντες ελαφρου κραματος.     

*Η τιμη περιλαμβανει οφελος προωθητικης ενεργειας Jeep.

 

Τιμοκαταλογος προτεινομενων τιμων λιανικης πωλησης Jeep Renegade

 


 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!