Νέο Citroen C1 με Άτοκη Χρηματοδότηση και 183€/μήνα!

Το Citroen C1 αποτελει ενα απο τα πιο σημαντικα μοντελα της γκαμας της Citroen, κατεχοντας σημαντικο μεριδιο αγορας, οντας απο τα καλυτερα μοντελα της κατηγοριας του. 

Η Citroen αφουγκραστηκε τις αναγκες των πελατων και σχεδιασε ενα πακετο προωθητικων ενεργειων με σκοπο την ευκολοτερη αποκτηση του Citroen C1. 

Διαθεσιμη ειναι η νεα εκδοση του μοντελου με την ονομασια Flair 68HP με υπερπληρη εξοπλισμο και συγκριτικο πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου του. 
   

Νεο Ατοκο Χρηματοδοτικο Προγραμμα Citroen C1

Η Citroen ειναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει τη νεα της προωθητικη πολιτικη που περιλαμβανει και νεο ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα. Η ατοκη χρηματοδοτηση θα ειναι εναλλακτικη στις υπαρχουσες προωθητικες ενεργειες, ενω ταυτοχρονα παραμενουν πλεον ανταγωνιστικες οι τιμες μετρητοις του μοντελου.

Τα χαρακτηριστικα του νεου ατοκου χρηματοδοτικου προγραμματος ειναι τα εξης:

Προκαταβολη αναλογα με την εκδοση 
0% επιτοκιο
36 μηνες διαρκεια

Citroen Respect

Η συγκεκριμενη προωθητικη πολιτικη του C1 θα επικοινωνηθει με το νεο προγραμμα “Citroen Respect”. Μεσω του προγραμματος “Citroen Respect”, η Citroen δειχνει τον απαιτουμενο σεβασμο στους δυνητικους και στους ηδη πελατες της, προσφεροντας τις καταλληλες λυσεις, ωστε να αποκτησουν ευκολοτερα και με ευελιξια το πρωτο τους αυτοκινητο, το πρωτο τους Citroen. Το “Citroen Respect” θα χρησιμοποιηθει στη γενικοτερη επικοινωνια της γκαμας. Στην περιπτωση του C1, ο υποψηφιος πελατης θα εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει τον τροπο αποκτησης του μοντελου ειτε με ατοκη χρηματοδοτηση, ειτε με εκπτωση. 

Η τιμη του νεου Citroen C1 Flair 68HP ειναι €9.990 η εναλλακτικα 3 χρονια ατοκα – απο €183/μηνα.

Παραδειγμα Χρηματοδοτησης: Citroen C1 1.0 VTi 68 Flair, Ανωτατη Προτεινομενη Λιανικη Τιμη: 10.371€, προκαταβολη 37,1%, μηνιαια δοση 183€, διαρκεια 36 μηνες.

Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεφθειτε το http://c1.citroen.gr/ .

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!