Νέο Opel Insignia Grand Sport: Ποιος Φοβάται το Ψύχος του Χειμώνα;


Με θερμαινομενο τιμονι & εμπρος / πισω πλαϊνα καθισματα, θερμαινομενο παρμπριζ και τηλεχειριζομενο βοηθητικο καλοριφερ που θερμαινει την καμπινα προτου ξεκινησετε, το ταξιδι μεσα στο χειμωνα γινεται απολαυση.

Οταν ταξιδευετε με το νεο Opel Insignia δεν εχετε κανενα λογο να φοβαστε το ψυχος. Η νεα ναυαρχιδα της μαρκας εχει λαβει μετρα προστασιας απο το κρυο εξοπλισμενη με συστηματα οπως ενα τηλεχειριζομενο βοηθητικο καλοριφερ, θερμαινομενα εμπρος & πισω καθισματα  και θερμαινομενο παρμπριζ. Το παρμπριζ ξεπαγωνει αθορυβα και αμεσα πιεζοντας ενα μπουτον, με τη βοηθεια αντιστασεων. Το θερμαινομενο παρμπριζ επισης εμποδιζει το θαμπωμα σε συνθηκες υγρασιας, βελτιωνοντας την ορατοτητα και την ασφαλεια. Η λειτουργια θερμανσης απενεργοποιειται αυτοματα και ενεργοποιειται εκ νεου εαν χρειαστει, πιεζοντας και παλι το μπουτον.


Εκτος απο το θερμαινομενο παρμπριζ, το νεο Insignia Grand Sport προσφερει και αλλες λυσεις προστασιας απο το κρυο, οπως την πολυτελεια ενος θερμαινομενου τιμονιου, και θερμαινομενα καθισματα για οδηγο, συνοδηγο, και τους επιβατες των πισω πλαϊνων -εξωτερικων καθισματων. Μπροστα, η θερμανση ειναι ρυθμιζομενη και, επιλεγοντας αυτοματη θερμανση καθισματος, ειναι ελεγχομενη ακομα και μεσω του μενου εξατομικευσης στην οθονη πληροφοριων.


«Με το νεο Opel Insignia, οι επιβατες μπορουν να απολαμβανουν ζεστασια και ανεση ευκολοτερα απο ποτε» δηλωσε ο αντιπροεδρος πωλησεων & aftersales της Opel, Peter Christian Küspert, «και η βελτιωμενη ορατοτητα απο το θερμαινομενο παρμπριζ ειναι πλεονεκτημα ασφαλειας για οσους βρισκονται στο δρομο.»

Τα συστηματα θερμανσης καθισματων και τιμονιου λειτουργουν μονο με τον κινητηρα σε λειτουργια, αλλα και κατα τη διαρκεια του start/stop. Με την ενεργοποιηση του θερμαινομενου πισω παρμπριζ, ενεργοποιουνται και οι θερμαινομενοι εξωτερικοι καθρεπτες, για βελτιωση της πισω ορατοτητας.


Για την απολυτη αισθηση ευεξιας αλλα και ζεστασιας, το ρυθμιζομενο προς 18 κατευθυνσεις, εργονομικο καθισμα με πιστοποιηση AGR (Aktion Gesunder Rücken) Driver Power Seat περιλαμβανει επιπλεον λειτουργιες μασαζ και εξαερισμου.


Το νεο Insignia μπορει να θερμανει ακομα και την καμπινα επιβατων εκ των προτερων, χαρη στο προαιρετικο, βοηθητικο καλοριφερ που ελεγχεται με τηλεχειρισμο. Το εργοστασιακης τοποθετησης καλοριφερ ενεργοποιειται με χρονομετρο μεσω τηλεχειρισμου η αυτοματα, συμφωνα με τους αισθητηρες θερμοκρασιας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!