Νέο Tipo Cross: Η Fiat παρουσιάζει την crossover έκδοση του Tipo


  Η οικογενεια του Fiat Tipo αποκτα ενα νεο μελος με εμφαση στην περιπετεια και το δυναμικο χαρακτηρα. Το Tipo Cross αποτελει ενα συγχρονο crossover, το οποιο χωρις καμια παραχωρηση στην ευρυχωρια και την πρακτικοτητα, ερχεται να προσφερει μια ξεχωριστη εναλλακτικη σε μια ιδιαιτερα δημοφιλη κατηγορια οχηματων. Η εκδοση Cross ερχεται να ολοκληρωσει τη γκαμα του Tipo, που αποτελειται απο τις εκδοσεις Hatchback, Sedan και Station Wagon.



  Ο νεος σχεδιασμος με τα crossover στοιχεια, σε συνδυασμο με την αυξημενη αποσταση απο το εδαφος κατα 4εκ. συνθετουν ενα δυναμικο συνολο που ξεχωριζει απο καθε αποψη. Η νεα αρχιτεκτονικη προσφερει επισης ψηλοτερη θεση οδηγησης για ευκολοτερη προσβαση στην καμπινα τον επιβατων, καλυτερη ορατοτητα και μεγαλυτερη αισθηση ασφαλειας. 



  Περα απο τη νεα εμφανιση, το Tipo Cross φερνει και μια σειρα αλλαγων σε τεχνικο επιπεδο, οσον αφορα στους κινητηρες και τα συστηματα συνδεσιμοτητας και πολυμεσων.

 


  Εκτος απο την πληρη εφαρμογη προηγμενων συστηματων υποβοηθησης της οδηγησης (ADAS), το Tipo Cross ειναι το πρωτο μοντελο της FCA -μετα το νεο ηλεκτρικο 500- το οποιο θα εφοδιαζεται με το 5ης γενιας συστημα πολυμεσων  UConnect 5 με την οθονη αφης των 10,25 ιντσων. Το συστημα προσφερει ασυρματη λειτουργια mirroring και συνδεση μεσω Bluetooth με δυο συσκευες ταυτοχρονα.

 


  Σε επιπεδο κινητηρων διαθεσιμες θα ειναι επιλογες, τοσο βενζινης, οσο και diesel. Ο νεος κινητηρας turbo βενζινης του ενος λιτρου αποδοσης 100 ιππων προσφερει υψηλα επιπεδα ροπης (190Nm) μολις στις 1.500 σ.α.λ., ενω ιδιαιτερα χαμηλες ειναι και οι εκπομπες ρυπων με 121γρμ./χλμ. CO2. Ο νεος κινητηρας βενζινης ειναι προδιαγραφων Euro 6D Final, οπως και οι ανανεωμενοι κινητηρες diesel αποδοσης 95 και 130 ιππων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!