Νέο website μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Citroën!


Διαθεσιμη ειναι η νεα ιστοσελιδα της Citroën για μεταχειρισμενα αυτοκινητα, την οποια μπορειτε να βρειτε μεσα απο την ιστοσελιδα citroën.gr η απευθειας στην ηλεκτρονικη διευθυνση http://approved.citroen.gr

Η νεα ιστοσελιδα της Citroën για τα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εχει δημιουργηθει συμφωνα με τις τελευταιες τεχνολογιες του internet, ειναι φιλικη προς τον χρηστη και προσαρμοζεται ευκολα σε διαφορετικες οθονες οπως laptop, tablets και smartphones!

Στην αρχικη σελιδα οι χρηστες εχουν τη δυνατοτητα να αναζητησουν αμεσα ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο μεσω της μηχανης αναζητησης, χρησιμοποιωντας τα φιλτρα, τα οποια ειναι: χρονολογια, τιμη, μοντελο, χιλιομετρα, κυβικα, ιπποι, χρωμα και καυσιμο. Επισης, μπορουν να περιηγηθουν και να δουν ολα τα διαθεσιμα μεταχειρισμενα αυτοκινητα μεσω του βασικου μενου στην κατηγορια “Αυτοκινητα”. 

Τα διαθεσιμα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εχουν πληροφοριες σχετικα με την χρονολογια, την τιμη, τα  χιλιομετρα, τους ιππους, το καυσιμο, το κιβωτιο, λεπτομερειες εξοπλισμου, δυνατοτητα εγγυησης κ.α.
Εφοσον ο χρηστης εντοπισει το μεταχειρισμενο αυτοκινητο της Citroën που τον ενδιαφερει,  μπορει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του αμεσα, ειτε μεσω της φορμας επικοινωνιας που βρισκεται μεσα στην σελιδα του συγκεκριμενου αυτοκινητου, ειτε τηλεφωνικα επικοινωνωντας με τον υπευθυνο επικοινωνιας. 

Επισκεφθειτε τωρα τη νεα ιστοσελιδα http://approved.citroen.gr και επωφεληθειτε απο τις προσφορες μεταχειρισμενων αυτοκινητων της Citroën!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!