Νεα ειδική έκδοση Alfa Romeo MiTo Racer: Από 15.820 ευρώ

Νεα ειδικη εκδοση Alfa Romeo MiTo Racer

Η ειδικη εκδοση MiTo Racer που εκανε αισθηση με την πρεμιερα της στο προσφατο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, συνδυαζοντας την παραδοση με το συγχρονο στιλ και την αξεπεραστη κομψοτητα με την κορυφαια τεχνολογια, λανσαρεται πλεον και στην ελληνικη αγορα και θα ειναι διαθεσιμη απο τα μεσα Ιουνιου στο δικτυο της Alfa Romeo. Με μοναδικες στιλιστικες λεπτομερειες που τονιζουν τον ξεχωριστο χαρακτηρα της και τη διαφοροποιουν απο τις υπολοιπες εκδοσεις, διαθετει και εξοπλισμο που ενισχυει το σπορ χαρακτηρα της.

Η MiTo Racer χαρακτηριζεται εξωτερικα απο το φινιρισμα σε \”satin-chrome\” για τα πομολα στις πορτες και τα εμπρος και πισω πλαισια των φωτων, χρωμιωμενη γραμμη παραθυρων, καλυμματα εξωτερικων καθρεφτων σε καφε χρωμα, πισω σπορ προφυλακτηρα, spoiler και χρωμιωμενη εξατμιση, οπως επισης και εντυπωσιακες ζαντες αλουμινιου 17 ιντσων σε καφε αποχρωση. Οι αισθητικες επεμβασεις στο εσωτερικο δημιουργουν ενα περιβαλλον που ταιριαζει απολυτα με τις εξωτερικες αισθητικες λεπτομερειες. Το μαυρο ταμπλο απο μαλακο πλαστικο συνδυαζεται αρμονικα με τα ολοκαινουργια γκρι καθισματα με καφε δερματινη οικολογικη επενδυση, καφε ραφες και το λογοτυπο της Alfa Romeo στα εμπρος προσκεφαλα. Δερματινη επενδυση με καφε ραφες υπαρχει επισης στο σπορ τιμονι, τον επιλογεα των ταχυτητων και το χειροφρενο.

Η MiTo Racer προσφερεται στην πιο προσιτη εκδοση της με το δοκιμασμενο κινητηρα 1.4 των 78 ιππων, για τους λατρεις των επιδοσεων υπαρχει ο υπερτροφοδοτουμενος 1.4 MultiAir των 140 ιππων με το αυτοματο κιβωτιο Alfa TCT, ενω για οσους «ψηφιζουν ντιζελ» υπαρχει ο 1.3 JTDM-2 των 85 ιππων.

Το ελκυστικο πακετο συμπληρωνει ενα πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου, στον οποιο περιλαμβανονται στανταρ VDC/ASR/MSR/Hill Holder, 7 αεροσακοι, Alfa DNA (εκτος απο την 1,4 78 HP), κλιματισμος, ηλεκτρικα παραθυρα, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο, ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι και θερμαινομενοι εξωτερικοι καθρεφτες, προβολεις ομιχλης, ζαντες αλουμινιου 17\’\’, συστημα U-Connect 5\’\’ με χειριστηρια στο τιμονι, συστημα Start & Stop κλπ. Η τιμη της MiTo Racer ξεκιναει απο 15.280 ευρω (συμπεριλαμβανεται προωθητικη ενεργεια και οφελος αποσυρσης).


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!