Ντεμπούτο για τις πωλήσεις του Nissan Serena στην Ιαπωνία

\”Φορτωνοντας\” το με ευφυεις τεχνολογιες ασφαλειας, η Nissan ξεκινησε την εμπορικη διαθεση του νεου Serena,  της πιο προσφατης εκδοση του minivan με τις κορυφαιες πωλησεις, διαθετοντας  μια νεα, ολοφρεσκη  εμφανιση,  τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα, καθως και μια πληθωρα νεων, ευφυων τεχνολογιων ασφαλειας,  ως μερος του βασικου του εξοπλισμου. 


Το  νεο Serena,  συνεχιζει την παραδοση των προηγουμενων μοντελων,  ως  ενα αξιοπιστο οχημα μετακινησης που μπορει να εξυπηρετησει ενα ευρυ φασμα λειτουργιων, απο οικογενειακο αυτοκινητο ως  και ενα κινητο γραφειο. Με τα  σημειολογικα χαρακτηριστικα του Serena του 1991, οπως  τα ευρυχωρα καθισματα, την ευκολη προσβαση και την χρηστικοτητα, συμπεριλαμβανομενων των πολλαπλων διαμορφωσεων των καθισματων, να παραμενουν αθικτα, η Nissan επεκτεινε συνεχως το επιπεδο εξοπλισμου του μοντελου, ενισχυοντας παραλληλα τις οδηγικες  επιδοσεις,  μεσω τεχνολογιων οπως το  συστημα υποστηριξης οδηγου ProPILOT,  αλλα και με το e-POWER, το οποιο συνετελεσε στο  να καταστει το μοντελο το κορυφαιο σε πωλησεις  minivan στην Ιαπωνια,  για το οικονομικο ετος 2018.




Στο νεο Serena πραγματοποιει το ντεμπουτο του το συστημα Adaptive LED Headlight, μια πρωτια για μοντελο της Nissan  που ανιχνευει αυτοματα, μεσω καμερας, προπορευομενα και αντιθετως ερχομενα οχηματα και ειναι σε θεση να απενεργοποιει ξεχωριστα καθε ενα απο τα 12 LED της μοναδας των προβολεων, μειωνοντας τη φωτεινοτητα της μεγαλης δεσμης φωτος, σε στοχευμενες περιοχες εμπρος. Αυτο μειωνει την εντονη αντανακλαση του φωτος για τους προπορευομενους και τους αντιθετα ερχομενους οδηγους, παρεχοντας μια ασφαλεστερη εμπειρια οδηγησης, κατα τη διαρκεια της νυχτας.


Ολιστικη προσεγγιση στον τομεα της ασφαλειας 

Το νεα  Serena, διαθετει στανταρ στον εξοπλισμο του μια παλετα εξυπνων τεχνολογιων ασφαλειας, ως ενα βασικο στοιχειο του Nissan Intelligent Mobility, του οραματος της  εταιρειας για το πως τα οχηματα τροφοδοτουνται, οδηγουνται και συνδεονται με την κοινωνια. Αυτα τα νεα χαρακτηριστικα, βοηθουν στην παρακολουθηση της ασφαλειας περιμετρικα του οχηματος, παρεμβαινοντας οταν ειναι απαραιτητο. 


Οι στανταρ τεχνολογιες ασφαλειας περιλαμβανουν τα  Intelligent Blind Spot Intervention και Blind Spot Warning, που συμβαλλουν στην αποφυγη συγκρουσεων με οχηματα που πλησιαζουν απο πισω, σε παρακειμενες λωριδες, καθως και  το Rear Cross Traffic Alert που καταγραφει τυχον διελευσεις οχηματων απο αριστερα η δεξια,  κατα την οπισθεν. Ο συνδυασμος τους, προσφερει ξεγνοιασια  σε ολους τους οδηγους, ειτε στις καθημερινες αστικες μετακινησεις, η κατα τη διαρκεια μιας οικογενειακης εκδρομης. 

Επιπλεον, με την ενσωματωση του Emergency Assist for Pedal Misapplication, ενος συστηματος εκτακτης υποβοηθησης σε περιπτωση μη σωστης εφαρμογης του πενταλ του φρενου, ως στανταρ σε ολες τις βαθμιδες εξοπλισμου του μοντελου,  το Serena ακολουθει  τα υψηλοτερα προτυπα ασφαλειας της Ιαπωνικης κυβερνησης.

Οι νεες λειτουργιες του ProPILOT προσφερουν ακομα καλυτερο ελεγχο του οχηματος, μειωνοντας την κοπωση και το αγχος του οδηγου. Ο ελεγχος ταχυτητας του ProPILOT εχει βελτιστοποιηθει, με εμφαση στην ομαλοτερη πεδηση σε διαφορες συνθηκες, για να προσφερει μια ανετη, ξεκουραστη οδηγηση.  Σε κεκλιμενες οδους, το συστημα ειναι σε θεση να διατηρει την καθορισμενη, απο τον οδηγο, ταχυτητα και να εξισορροπει την ισχυ του κινητηρα,  οταν επιστρεφει σε πιο επιπεδες επιφανειες οδοστρωματος.
Αξιζει να σημειωθει οτι το νεο Serena, ειναι διαθεσιμο και με το συστημα e-POWER.  

Το συστημα e-POWER συνδυαζει εναν ηλεκτροκινητηρα που μεταδιδει την κινηση στους τροχους, με εναν βενζινοκινητηρα που φορτιζει την μπαταρια του οχηματος. Επειδη οι τροχοι κινουνται απο το ηλεκτρικο μοτερ, το συστημα e-POWER προσφερει στον οδηγο  την ισχυρη, ομαλη επιταχυνση ενος ηλεκτροκινητου οχηματος, με την αποδοση  ροπης απο το συστημα να ξεπερνα εκεινη ενος μινι βαν με κινητηρα 3,5 λιτρων! Ο κινητηρας βενζινης που χρησιμοποιειται αποκλειστικα για τη φορτιση της μπαταριας, λειτουργει με μια σταθερη ταχυτητα για βελτιστη αποδοση καυσιμου, επιτυγχανοντας 26,2 km/l, γεγονος που τον καθιστα Νο1 στην κατηγορια του.

Οι προηγμενες τεχνολογιες του Nissan Serena e-POWER ενσωματωνουν την ευρηματικοτητα της Nissan και αποτελουν μερος της δεσμευσης της μαρκας για την προσφορα ολοενα και περισσοτερων υπηρεσιων στην ηλεκτροκινηση και την  αυτονομια,  υπο το οραμα του Nissan Intelligent Mobility.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!