Σαρώνει σε πωλήσεις στην Ελλάδα το VW T-Roc

Τη… συνταγη της επιτυχιας για την ελληνικη (και οχι μονο) αγορα, φαινεται οτι βρηκε η Volkswagen με το T-Roc, αλλα και το T-Cross. Τα μικρα SUV της γερμανικης αυτοκινητοβιομηχανιας, φαινεται οτι εχουν κλεψει με το… καλημερα τις καρδιες των Ελληνων, αφου σαρωνουν σε πωλησεις στην αγορα μας, χαρασσοντας πορεια για να κατακτησουν τον τιτλο των δημοφιλεστερων στην κατηγορια τους. Οχι τυχαια, με αυτα τα δυο μοντελα μονο, η Volkswagen εχει κατακτησει το 15% της αγορας των compact SUV στην Ελλαδα για το πρωτο εξαμηνο του τρεχοντος ετους. Γεγονος που ειναι ικανο να μας πει πολλα για το μελλον, με δεδομενο οτι το ενα εξ αυτων, το T-Cross, διατιθεται στην Ελλαδα εδω και μολις δυο μηνες!


Παραδοσιακα, η θεση που κατακτα ενα μοντελο στην κουρσα των πωλησεων του πρωτου εξαμηνου του ετους στην ελληνικη αγορα, αποτελει μια σαφη ενδειξη τοσο για την εμπορικη του πορεια μεσα στη χρονια οσο και για το ποσο επιτυχημενο ειναι. Το πρωτο μισο του 2019, αναμφισβητητα το μοντελο που κυριαρχησε στην Ελλαδα, στην ισως ταχυτερα αναπτυσσομενη κατηγορια της αγορας αυτοκινητου, ειναι το Volkswagen T-Roc! 


Το μοντελο της Volkswagen, στην κατηγορια των compact SUV κατεγραψε 806 ταξινομησεις το διαστημα Ιανουαριου-Ιουνιου 2019, εξασφαλιζοντας μεριδιο περιπου 12% της κατηγοριας. Το μοντελο, το οποιο αμεσως μετα το λανσαρισμα του αναδειχθηκε ως “Best in Class” στην κατηγορια του στις δοκιμες του Euro NCAP, συνδυαζει την επιβλητικοτητα ενος SUV με τον δυναμισμο ενος compact hatchback. Με μοντερνο design και κουπε φορμα, διακρινεται τοσο για τα κορυφαια συστηματα ασφαλειας που διαθετει ηδη απο το βασικο του εξοπλισμο οσο και για οτι πιο συγχρονο υπαρχει σε επιπεδο συνδεσιμοτητας. Με αφθονους χωρους για 5 ατομα με τις αποσκευες τους και πληρη γκαμα κινητηρων βενζινης και πετρελαιου, με χειροκινητο η αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων, δεν αποτελει εκπληξη οτι το νεο T-Roc εχει μια εντυπωσιακη εμπορικη επιτυχια τη χρονια που διανυουμε.


Αξιζει να σημειωθει οτι αντιστοιχα επιτυχημενη κρινεται η εμπορικη πορεια και του πιο μικρου compact SUV της Volkswagen, του ολοκαινουργιου T-Cross. Σε ουσιαστικα μολις ενα διμηνο παρουσιας στην ελληνικη αγορα, το νεο T-Cross κατεγραψε 216 πωλησεις μεσα στο πρωτο μισο της χρονιας, προϊδεαζοντας για την εμπορικη του επιτυχια στη συνεχεια. Συνδυαστικα, τα δυο μοντελα καθιστουν τη Volkswagen την πιο δημοφιλη μαρκα στην Ελλαδα στην κατηγορια των compact SUV το διαστημα Ιανουαριου-Ιουνιου 2019, με ποσοστο που αγγιζει το 15%! 


Στατιστικα, η κατηγορια των compact SUV το πρωτο εξαμηνο του 2019 αποτελεσε το 10,65% της συνολικης αγορας αυτοκινητου στην Ελλαδα, με 6.982 ταξινομησεις επι συνολου 65.557. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!