Ξεκίνησε η διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας για το Rio.

Το βωμο της Ολυμπιακης Φλογας θα μεταφερει ενα ειδικα τροποποιημενο Nissan X-TRAIL.

Στις 21 Απριλιου, σε μια λαμπρη τελετη παρουσια του Προεδρου της Δημοκρατιας και πληθους εξεχουσων προσωπικοτητων  του Ολυμπιακου και αθλητικου κινηματος, πραγματοποιηθηκε η τελετη της Αφης της Ολυμπιακης Φλογας, στον αρχαιολογικο χωρο της Ολυμπιας. Ο Λευτερης Πετρουνιας, παγκοσμιος πρωταθλητης στους κρικους, τον οποιο εχει την τιμη να υποστηριζει και η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε στην προσπαθεια του για την κατακτηση του χρυσου μεταλλιου στο Rio, παρελαβε τη δαδα ως πρωτος λαμπαδηδρομος σε μια διαδρομη που θα ταξιδεψει την Ολυμπιακη Φλογα στο μεγαλυτερο μερος της ηπειρωτικης Ελλαδας, αλλα και σε νησια οπως η Ζακυνθος, η Λευκαδα και η Κερκυρα. 

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε για τις αναγκες μετακινησης της λαμπαδηδρομιας, των επισημων αλλα και της συνοδειας της Ολυμπιακης Φλογας παραχωρησε εναν στολο αυτοκινητων, ενω ενα ειδικα τροποποιημενο Nissan XTRAIL θα μεταφερει το βωμο της Ολυμπιακης Φλογας.

Η τελετη Παραδοσης της Ολυμπιακης Φλογας, θα πραγματοποιηθει τη Μ. Τεταρτη 27 Απριλιου στις 17:00, στο Παναθηναϊκο Σταδιο, οπου ολοι μαζι θα στειλουμε σε ολο τον πλανητη πανηγυρικα το μηνυμα “Ελλαδα Μπορεις” !

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!