Ξεκινάει η παραγωγή του ηλεκτρικού SEAT MÓ eScooter 125

 


  Η παραγωγη ξεκινα σημερα για την πρωτη ηλεκτρικη μοτοσικλετα της SEAT, το SEAT MÓ eScooter 125, σε συνεργασια με το Silence που εδρευει στη Βαρκελωνη, και ειδικευεται στις ηλεκτρικες μοτοσικλετες. Αυτο το οχημα παρεχει μια νεα γκαμα κινητικοτητας για να ικανοποιησει τις αναγκες μιας νεας γενιας που μετακινειται πιο αποτελεσματικα σε αστικες και περι αστικες περιοχες. Δειχνει επισης τη συνεχη δεσμευση της SEAT MÓ, της νεας επιχειρηματικης μοναδας της SEAT, στη φροντιδα του περιβαλλοντος, των πολεων και των ανθρωπων που ζουν σε αυτες.


  Απο τις 16 Δεκεμβριου οι πρωτες μοναδες θα ειναι διαθεσιμες σε 18 ισπανικες αντιπροσωπειες. Η νεα ηλεκτρικη μοτοσικλετα SEAT MÓ θα φτασει επισης σε πεντε αλλες ευρωπαϊκες χωρες (Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια, Αυστρια και Σουηδια) το πρωτο τριμηνο του επομενου ετους και θα βρεθει στους δρομους της Πορτογαλιας στο δευτερο εξαμηνο του ετους.


  Η μοτοσικλετα θα παραγεται στο εργοστασιο της Silence που βρισκεται στο Sant Boi de Llobregat (Βαρκελωνη). Η ομαδα της Silence, με την υποστηριξη των μηχανικων R & D της SEAT στην κατασκευη μπαταριων, βοηθησε την εταιρεια να ανακαμψει γρηγορα μετα την προσφατη πυρκαγια που ξεσπασε σε εγκαταστασεις της και να τηρησει τις προθεσμιες παραγωγης. Σε χρονο ρεκορ, το εργοστασιο Sant Boi προετοιμαστηκε για να καλυψει τη νεα γραμμη συναρμολογησης της μπαταριας.


 

Τεχνικα χαρακτηριστικα
 

  Με κινητηρα 7 kW (μεγιστη ισχυς: 9 kW), η μοτοσικλετα φτανει στην τελικη ταχυτητα των 95 km/h και επιταχυνει απο 0 εως 50 km/h σε 3,9 δευτερολεπτα. Εχει μια μπαταρια που παρεχει αρκετη ενεργεια για μια αυτονομια εως και 137 χλμ. Διαθετει επισης τρεις τροπους οδηγησης, Eco, City και Sport, οι οποιοι προσαρμοζονται σε διαφορετικες καταστασεις. Η ευκολα επαναφορτιζομενη και φορητη μπαταρια απλοποιει τη λειτουργια και ο υψηλος βαθμος συνδεσιμοτητας καθιστα το SEAT MÓ eScooter 125 τελεια ενσωματωμενο στην καθημερινη ζωη των χρηστων.


  Το οχημα θα ειναι διαθεσιμο σε τρια χρωματα: Daring Red, Aluminium Gray και Oxygen White, που δημιουργηθηκαν ειδικα για να τονισουν τον χαρακτηρα του eScooter και να αναδειξουν την προσωπικοτητα του. Η αρχικη τιμη του στην Ισπανια ειναι 6.250 ευρω (5.500 ευρω με τοπρογραμμα επιδοτησης MOVES II) και οι αγοραστες μπορουν να επιλεξουν σχηματα χρηματοδοτησης απο 3 ευρω/ημερα (για 48 μηνες).


  Η προκληση ειναι να στοχευσουμε σε ολοενα και πιο βιωσιμες πολεις χωρις εκπομπες και χωρις θορυβο. Το SEAT MÓ eScooter 125 συμβαλλει στη βελτιωση της ποιοτητας του αερα και της κινητικοτητας των χρηστων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!