Οδήγησε τα νέα μοντέλα στην έκθεση Αυτοκινήτου το επόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Στην τελικη ευθεια οι προετοιμασιες για την εκθεση αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» που θα πραγματοποιηθει απο 14 εως 22 Νοεμβριου στο Ολυμπιακο Ακινητο Ξιφασκιας (πρωην δυτικο αεροδρομιο, εισοδος απο Λ. Ποσειδωνος).

Προκειται για τη μοναδικη εκθεση αυτοκινητου στην Ελλαδα, η οποια επιφυλασσει πολλες εκπληξεις στους φιλους της αυτοκινησης και της τεχνολογιας.

Την ολη διοργανωση που καθε χρονο αναβαθμιζεται, στηριζουν οι περισσοτερες εισαγωγικες αντιπροσωπειες αυτοκινητων που δραστηριοποιουνται στην ελληνικη αγορα. Σε αυτη τη διοργανωση υψηλου επιπεδου, δινεται η δυνατοτητα στους συμμετεχοντες να ερθουν σε αμεση επικοινωνια με περισσοτερους απο 60.000 επισκεπτες.

Τα εντυπωσιακα περιπτερα εχουν πολλα νεα στοιχεια που αναβαθμιζουν την εικονα των εταιρειων και δινουν την ευκαιρια στους επισκεπτες να ενημερωνονται σε ενα ξεχωριστο περιβαλλον για τα νεα μοντελα και τις εξελιξεις στον χωρο του αυτοκινητου.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετεχουν οι εξης μαρκες: Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen – DS Automobile, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Σημαντικη στοιχειο της φετινης διοργανωσης ειναι η χορηγια της FISIKON που εχει προστεθει στον τιτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσια της FISIKON ειναι πολυ σημαντικη για ολους τους συμμετεχοντες, γιατι η νεα υπουργικη αποφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετει και επιτρεπει την εναρξη μετατροπων αυτοκινητων σε σχηματα διπλου καυσιμου με τη χρηση φυσικου αεριου.

Επισης οι επισκεπτες, θα ενημερωθουν για τα προϊοντα που ειναι συνδεδεμενα με τα αξεσουαρ, ανταλλακτικα και το after market.

Προκληση για οσους θελουν να οδηγησουν τα νεα μοντελα και να κανουν συγκρισεις στα χαρακτηριστικα και τον εξοπλισμο τους ειναι τα test drive, που θα γινουν με μεγαλο αριθμο καινουργιων αυτοκινητων.

Εχει προβλεφθει ειδικη σημανση για τη καθοδηγηση των επισκεπτων απο ολες τις κεντρικες αρτηριες. Το φυλασσομενο και δωρεαν παρκινγκ μπορει να φιλοξενησει πανω απο 5.000 αυτοκινητα.

Απο το site της εκθεσης http://autokinisiexpo.gr/  μπορειτε να ενημερωθειτε και να αντλησετε φωτογραφικο υλικο σε υψηλη αναλυση μοντελων αυτοκινητων που θα παρουσιαστουν  στην εκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!