Ο Σάινθ εξήλθε από το νοσοκομείο και θέλει να τρέξει στον αγώνα μετά το σφοδρό ατύχημα που είχε σήμερα στο Ρωσικό Γκραν Πρι.

\”Οπως μπορειτε να δειτε, ειμαι καλα», ειπε ο Ισπανος, ο οποιος ειναι προθυμος να αγωνιστει την Κυριακη, αν οι γιατροι της FIA κρινουν οτι ειναι ενταξει. \”Η πλατη μου και ο λαιμος μου ειναι καπως πιασμενοι απο το ατυχημα, αλλα ειμαι απολυτα ετοιμος. Ας ελπισουμε οτι αυριο θα ξυπνησω σε τελεια κατασταση ωστε να προσπαθησω να αγωνιστω! -Αυτη ειναι σιγουρα η προθεση μου \” προσθεσε.


Ο Σαϊνθ εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου του στην εξοδο της 13ης στροφης της πιστας του Σοτσι στη Ρωσια, κατα τη διαρκεια του τριτου γυρου των ελευθερων δοκιμων λογω απωλεια προσφυσης. Το πισω μερος του μονοθεσιου της Toro Rosso διπλωσε απο το φρεναρισμα και χτυπησε τον τοιχο αριστερα πριν την προσκρουσει με μεγαλη ταχυτητα στα προστατευτικα εμποδια. Το γεγονος οτι δεν μπορουσε να επικοινωνησει μεσω του ραδιοφωνου παγωσε την ομαδα του αλλα ειχε χαλασει απο την συγκρουση. Το ιατρικο πληρωμα εσπευσε στο συμβαν και βρηκε τον Sainz να εχει την συνειδηση του και να ειναι σε καλη κατασταση. Ο Ισπανος μεταφερθηκε στο νοσοκομειο με ελικοπτερο για εξετασεις, για να διαπιστωθει αν υπαρχει καποιος τραυματισμος .  Ο επικεφαλης της αγωνιστικης ομαδας Toro Rosso, ο Franz Tost, δηλωσε οτι θα εξεταστουν προσεκτικα και αναλυτικα τα δεδομενα της τηλεμετριας για να διαπιστωθει τις ακριβως συνεβη. Αν και τα ελαστικα του ειχαν ηδη φθαρει  αλλα ο  Καρλος Σαινθ ειπε να κανει δυο γυρους ακομα.Ετσι το χαμηλοτερο επιπεδο προσφυσης και σε συνδυασμο με το οτι ειχε αλλαξει απο τις ρυθμισεις στο τιμονι την πεδηση για τον πισω αξονα για περισσοτερο φρεναρισμα στους πισω τροχους εκανε το αυτοκινητο ανεξελεγκτο.
Ο Σαϊνθ αναμενεται να περασει απο ιατρικες εξετασεις της FIA στο Σοτσι, το πρωι της Κυριακης. Αυτες θα καθορισουν αν θα επιτρεψουν να αγωνιστει στο Ρωσικο Grand Prix. Αν αυτο συμβει θα ξεκινησει απο το pit lane, αφου απετυχε να συμμετασχει στα προκριματικα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZEoalASW0IA]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!