Παίρνεις Citroen και σου… φεύγει το άγχος του σχολείου


Το καλοκαιρι τελειωνει και οι υποχρεωσεις της ελληνικης οικογενειας αυξανονται, μιας και αρχιζουν τα σχολεια. Για καθε οικογενεια, η εναρξη της σχολικης χρονιας σημαινει αγορες για σχολικα ειδη (καινουριες τσαντες, κασετινες, μαρκαδορους, μολυβια, τετραδια), αλλα και ειδη ενδυσης και υποδησης, οπως καινουρια παπουτσια και ρουχα. Οι σχολικες υποχρεωσεις αυξανουν τον οικογενειακο προϋπολογισμο, δυσκολευοντας την αποκτηση ενος συγχρονου και ασφαλους νεου αυτοκινητου.



Γι’ αυτο το λογο, η Citroën πρωτοπορει για ακομη μια χρονια, καθως ειναι η μονη εταιρια στην Ελλαδα που προσφερει μοναδικα προγραμματα για την αγορα ενος νεου Citroën, με τη μοναδικη προωθητικη της ενεργεια Citroen Back to School. 

Με το προγραμμα Back to School, η Citroën “μιλαει με πραξεις” και προσφερει αποκλειστικα κατα την περιοδο επιστροφης των μαθητων στα θρανια, ολα της τα μοντελα σε ειδικες προνομιακες τιμες, με 5 χρονια εγγυηση και συνολικο οφελος πολλαπλασιο του ετησιου μεσου κοστους αγορας σχολικων ειδων!

Εναλλακτικα, η Citroën σας δινει τη δυνατοτητα ευελικτων και ακρως δελεαστικων προγραμματων αγορας για την αποκτηση  νεου αυτοκινητου, ειτε με 0% προκαταβολη, ειτε με το πλεον ανταγωνιστικο πακετο της αγορας, των 36 πραγματικα ατοκων δοσεων!

Το προωθητικο προγραμμα ισχυει για περιορισμενο αριθμο ετοιμοπαραδοτων αυτοκινητων εως τις 30 Σεπτεμβριου 2019. Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις να επισκεφθεις το Επισημο Δικτυο Διανομεων CITROËN η την ιστοσελιδα www.citroen.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!