Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Citroen C3, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού

Στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, που θα διαρκεσει απο την 1η μεχρι τις 16 Οκτωβριου, η Citroën θα ταξιδεψει τους επισκεπτες της εκθεσης στη φιλοσοφια της μαρκας “Feel Good, Be Different”. 

Η Παγκοσμια Πρεμιερα του Νεου Citroën C3, ειναι γεγονος! Το πολυαναμενομενο best seller της κατηγοριας του, αντικατοπτριζει πληρως το συγχρονο οραμα της Citroën, η ανεση που προσφερουν τα οχηματα της, παρεχοντας αυτοκινητα με μοναδικη σχεδιαση και ισχυρη προσωπικοτητα. Το νεο Citroën C3 ξεχειλιζει απο φρεσκαδα και αναμενεται να τραβηξει ολα τα βλεμματα θαυμασμου, καθως και να κατακτησει την πρωτια στις πωλησεις στην  κατηγορια του. Το νεο Citroën C3 αποτελει το νεο κεφαλαιο για τη μαρκα, ενσωματωνοντας τις βασικες αξιες της CITROËN: Αισιοδοξια, Ανθρωπινο στοιχειο και Εξυπνη τεχνολογια.

Το νεο C3 φερει προηγμενες τεχνολογιες, με την παγκοσμια πρεμιερα της Citroën ConnectedCam ™, ενα πληρως ολοκληρωμενο και συνδεδεμενο συστημα καμερας HD, το οποιο καταγραφει τις οδηγικες σας εμπειριες με τη δυνατοτητα κοινοποιησης στα κοινωνικα δικτυα η για μετεπειτα προβολη. Τα προηγμενα συστηματα υποστηριξης οδηγου περιλαμβανουν: 3D Συστημα πλοηγησης με αναγνωριση ομιλιας, καμερα οπισθοπορειας, συστημα ειδοποιησης ακουσιας αλλαγης λωριδας και συστημα ανιχνευσης νεκρης γωνιας. Η αποτελεσματικοτητα του νεου C3 εκτεινεται επισης σε μια πληρη σειρα υψηλης αποδοσης κινητηρων Euro 6 (PureTech βενζινη 82HP και 110HP Turbo – βραβευμενοι κινητηρες της χρονιας και για το 2016, δευτερη συνεχομενη χρονια – BlueHDi diesel 75hp και 100HP) και το EAT6 τελευταιας γενιας αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων.

Στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, η Citroën θα προσφερει μια μοναδικη εμπειρια αυτοκινησης: Υστερα απο την εμπορικη επιτυχια του C4 Cactus, η Citroën αποδεικνυει την τολμη και την ικανοτητα της να προσφερει αυτοκινητα με μοναδικη σχεδιαση, των οποιων η ανεση και η τεχνολογια δημιουργει ευημερια. Η Citroen στην Παγκοσμια Παρουσιαση του νεου C3, παρουσιαζει τη φιλοσοφια της, παραλληλα με τα νεα μοντελα E-Mehari, SpaceTourer, και το νεο C4 Picasso, που εχει ξεκινησει ηδη τις πωλησεις στην Ελλαδα. Τα μοντελα αυτα δινουν εξεχουσα προτεραιοτητα στην ανεση, σημα κατατεθεν της μαρκας, οπως αποδεικνυεται απο το προγραμμα της Citroën Advanced Comfort® (Προηγμενη Ανεση Citroën).




Παγκοσμια Πρεμιερα για το Citroën CXPERIENCE CONCEPT 

Δυο νεα πρωτοτυπα αυτοκινητα θα βρισκονται σε περιοπτη θεση στο περιπτερο της Citroen. Το πρωτο, Citroën CXPERIENCE CONCEPT αποδεικνυει την ικανοτητα της μαρκας για τη διαφορετικοτητα, ακολουθωντας πιστα τη φιλοσοφια στη μεγαλη κατηγορια σενταν. Με ξεχωριστο στυλ αμαξωματος, το Citroën CXPERIENCE CONCEPT ανατρεπει τους υπαρχοντες κανονες! Εμπνευσμενο απο την αρχιτεκτονικη και τη διακοσμηση, το εσωτερικο του CXPERIENCE CONCEPT ειναι ενα εργο με συγχρονες γραμμες. Με υλικα κορυφαιας ποιοτητας, ειναι διακοσμημενο σε  κιτρινη αποχρωση, συνωνυμο της αισιοδοξιας.

Η ανεση  ειναι παντα στενα συνδεδεμενη με τη Citroën και η ”Ανεση Citroën” εχει γινει πραγματικα η υπογραφη της μαρκας. Σημερα, η εννοια αυτη εχει γινει μερος μιας ευρυτερης προσεγγισης με μια σειρα κριτηριων, συμπεριλαμβανομενων της  φωτεινοτητας, της ευρυχωριας , της εργονομιας και της συνδεσιμοτητας.

Το CXPERIENCE CONCEPT ειναι ενα αυτοκινητο με μια πρωτοποριακη συνδεση ανθρωπου – μηχανης, σχεδιασμενο να παρεχει τη συνδεση του ψηφιακου κοσμου με τον οδηγο και τους επιβατες. Οι εξυπνες τεχνολογιες  συμβαλλουν στην ομαλοτερη χρηση του οχηματος και του εξοπλισμου του. Οι τεχνολογιες αυτες υπογραμμιζουν τις προσπαθειες της μαρκας να δοθει ιδιαιτερη εμφαση στους επιβατες, οι οποιοι εχουν πρωταγωνιστικο ρολο σε καθε ταξιδι.


Παγκοσμια Παρουσιαση του νεου Citroen C3 WRC

Η αρχη μιας νεας περιπετειας για την Citroën, καθως το νεο αγωνιστικο οπλο της μαρκας, το νεο Citroen C3 WRC, με τα νεα του χρωματα, σηματοδοτει την επιστροφη του Θρυλου στο παγκοσμιο πρωταθλημα WRC, αναμενοντας να κατακτησει πολλους τιτλους .

Ενα ιδιαιτερο περιπτερο, με πλουσια χρωματα, γεματο ενεργεια, θα εχει την ευκαιρια να ζησει το κοινο που θα επισκεφθει το περιπτερο της Citroën στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου. Φωτεινο και ζεστο, θα εγκαινιασει νεους χωρους οπως το \”Le Petit Citroën\” και το \”La Maison Citroën\”, ενω θα εχει τη δυνατοτητα για δραστηριοτητες, οπως το Citroën Origins και το Connected Cam CitroënTM Photocall. Μια απαραιτητη σταση για καθε επισκεπτη, καθως απεικονιζει την υποσχεση της μαρκας για να ειστε “Feel Good, Be Different”, και προσφερει μια μοναδικη εμπειρια, καθως ο επισκεπτης μπορει να παρει μια πρωτη γευση στις νεες εννοιες για τα σημεια της πωλησης Citroën.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6l0S-4yiOpE]

CXPERIENCE CONCEPT .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YZ4IFJzAxZM]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!