Πλήθος μοντέλων Fiat, Αlfa Romeo και Abarth στο Auto Festival 2017

Η FCA Greece θα βρισκεται στη μεγαλη αυτη γιορτη της αυτοκινησης, απο τις 6 εως τις 9 Απριλιου, στις φιλοξενες εγκαταστασεις της ΔΕΘ, με την υποστηριξη των εξουσιοδοτημενων διανομεων στη Βορεια Ελλαδα ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E.. Συγκεκριμενα, το κοινο μπορει να απολαυσει απο κοντα μια μεγαλη γκαμα αυτοκινητων απο ολες τις μαρκες που εκπροσωπουν οι δυο διανομεις, που θα βρισκονται στο Περιπτερο 13 (stand 1 και 2).


Ιδιαιτερα δυναμικη ειναι η παρουσια της Fiat μεσα απο την οικογενεια του Fiat 500, οπου ξεχωριζει η σπορ εκδοση του 500, το 500S, πλαισιωμενη απο το παντα ετοιμο για δραση 500X και το ευελικτο και λειτουργικο 500L. Συσσωμη θα ειναι και η πρακτικη οικογενεια του Tipo με τις τρεις εκδοσεις, 5Θ, Sedan και SW. Απο την εκθεση δεν θα μπορουσε να απουσιαζει και το περιπετειωδες Panda Cross.




Την πρωτη της εμφανιση στο κοινο της Β. Ελλαδας κανει το νεο SUV της Alfa Romeo, η  εντυπωσιακη Stelvio, την οποια συνοδευουν τα αλλα τρια μοντελα της μαρκας, η σαγηνευτικη Giulia, η κομψη και ισχυρη Giulietta, καθως και η ιδιαιτερη προταση για την πολη, η ομορφη MiTo.


Τη Fiat Professional εκπροσωπει το pick up Fiat Fullback, ο νεος αξιοπιστος συνεργατης του επαγγελματια. Τελος, ξεχωριστη θεση στο Auto Festival εχει το Abarth 124 Spider, το νεο σημειο αναφορας στην κατηγορια των σπορ roadster.


Οι επισκεπτες της Εκθεσης στα περιπτερα της Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth θα μπορουν να επωφεληθουν απο τις προωθητικες ενεργειες, οσο και απο ειδικες προσφορες σε συγκεκριμενα μοντελα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!