Ποια είναι η Μαριαλένα Παυλή ;

Ενα νεο ονομα, που αρχισε να γινεται γρηγορα ευρεως γνωστο μεσα στην εβδομαδα που μας περασε, ειναι αυτο της Μαριαλενας Παυλη. Η Μαριαλενα, ειναι 19 ετων με καταγωγη απο τη Λεσβο. Σπουδαζει στο Τμημα Εκπαιδευσης και Αγωγης του Εθνικου και Καποδιστριακου Πανεπιστημιου Αθηνων.

Απο την ηλικια των 14 ετων, με επιρροη απο τον πατριο της, Γιαννη Γιωτη ο οποιος συμμετασχει σε αγωνες rally, η Μαριαλενα αρχισε να ασχολειται με το κοσμο των καρτ, μιας ηταν ακομα μικρη για να συμμετεχει σε καποια αυτοκινητιστικη διοργανωση. Η πρωτη συμμετοχη της σε καποια αγωνιστικη διοργανωση, εγινε το 2016, στο Πανελληνιο Πρωταθλημα, οπου ηρθε 5η στη Γενικη Καταταξη. Το 2017, συμμετεχοντας και παλι στον ιδιο θεσμο, τερματησε 6η στη Γενικη Καταταξη.

Η Μαριαλενα, εχει επισης λαβει μερος απο το 2016 μεχρι και σημερα, στο PICK Patras. Ωστοσο, οντας πλεον ενηλικη, επιθυμει να συμμετασχει σε καποια διοργανωση αυτοκινητου, με κατευθυνση καπως διαφορετικη απο αυτη του πατριου της, συμμετεχοντας στη διοργανωση \”Peter Auto\”, με μια Alfa Romeo GT2000 Veloce, με την ομαδα \”V Team Project\”, που εδρευει στο San Marino. Η Μαριαλενα, θα προσπαθησει να συμμετασχει σε τουλαχιστον 4 απο τους 8 συνολικα αγωνες, που θα διεξαχθουν κατα τη διαρκεια της χρονιας, σε διαφορες πιστες ανα την Ευρωπη, οπως το Spa, το Le Mans, το Circuit Paul Ricard και αλλες.

Παραλληλα, για προπονηση, θα συμμετασχει και σε αγωνες αυτοκινητου στην Ελλαδα, χωρις ωστοσο να εγκαταλειπει τα καρτ, το τετρατροχο που της δημιουργησε την αγαπη για τους αγωνες και τη ταχυτητα.

Η Μαριαλενα, θα μας μεταφερει τις εμπειριες της απο τους αγωνες που θα συμμετασχει, απο τη σκοπια του οδηγου, μεσα απο τις αναρτησεις που θα ακολουθησουν στο TopSpeed, γεγονος που μας τιμα ιδιατερος και σιγουρα θα εχουν μεγαλο ενδιαφερον, καθως θα μας ταξιδεψουν σε διαφορους αγωνες ανα την Ευρωπη, μεσα απο το cockpit μιας Alfa Romeo GT2000 Veloce.

Αυτη ειναι η Μαριαλενα Παυλη και θα ακολουθησουν πολλες ενδιαφερουσες inside σκοπιες κατα τη διακρεια της χρονιας. Καλη επιτυχια Μαριαλενα !

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!