Ποια είναι η νέα Ferrari Roma

\”La Nuova Dolce Vita\”, μας λεει η Ferrari, παρουσιαζοντας μας τις πρωτες εικονες, μαζι με καποιες λιγες πληροφοριες σχετικα με το νεο της μοντελο, τη Roma. Σημερα, πραγματοποιηθηκε μια ιδιωτικη παρουσιαση σε επιλεγμενο μερος των πελατων της, του νεου αυτου 2+ Coupe.

H Roma, ειναι ενα κουπε που αναδεικνυει το ιταλικο design, σε μια απο τις καλυτερες εκδοχες του και εικαζουμε, λαμβανοντας υποψη μας το σχεδιασμο και τις επιδοσεις του, στην αγορα με κυριους ανταγωνιστες τις Aston Martin Vantage και Mercedes AMG GT. Το εμπρος μερος, θυμιζει εντονα SF90 Stradale, ενω το πισω, παραπεμπει ισως λιγο σε 365 Daytona, με πιο μοντερνο και αεροδυναμικο θα λεγαμε, design.

Η Roma, εφοδιαζεται με τον 3.9 λιτρων V8 biturbo κινητηρα της Ferrari, ο οποιος σε αυτο το μοντελο αποδιδει 620 ιππους και 760Nm ροπη. Το 0-100 πραγματοποειται σε 3.4 δευτερολεπτα, ενω το 0-200 σε 9.3 δευτερολεπτα, με τη τελικη ταχυτητα να ξεπερνα τα 320 χιλιομετρα / ωρα. Η Roma, ειναι το δευτερο μοντελο της Ferrari που εφοδιαζεται με το νεο, 8 σχεσεων, διπλου συμπλεκτη κιβωτιο ταχυτητων της Ferrari, μετα την SF90 Stradale.

Στο εσωτερικο, απο τη κατοψη που μας δινει η Ferrari, μοιαζει σαν να χωριζει τη καμπινα σε δυο επιμερους cockpit, οδηγου και συνοδηγου, φερνοντας λιγο το concept της SP2 Monza. Βλεπουμε επισης, μια ολικη αλλαγη, μια αναγκαια αλλαγη θα λεγαμε, με τη μερια του οδηγου να μοιαζει και αυτη, σχεδον με 1:1 replica της SF90 Stradale.

Για την ωρα, δεν γνωριζουμε κατι παραπανω και αναμενουμε περισσοτερες πληροφοριες στο προσεχη διαστημα, τις οποιες θα παρουσιασουμε σε μια ενημερωμενη αναρτηση. Ciao, for now…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!