Προληπτική ανάκληση για 7 Toyota Supra. Από τη BMW


Στις 12 Σεπτεμβριου, η NHTSA ανακοινωσε την προληπτικη ανακληση για 7 Toyota Supra. Η ανακληση, αφορουσε πιθανη ελλιπη συγκολληση στη βαση της ζωνης ασφαλειας, σε 10 σημεια, αντι για 13, οπως προβλεπεται. Ολα καλα μεχρι εδω. Η \”λεπτομερεια\” ειναι οτι την ανακληση δεν την εκανε η Toyota, αλλα η BMW!


H ανακληση με τον αριθμο 19V653000 εγινε απο την National Highway Traffic Safety Administration στις ΗΠΑ, σε συνεργασια με τη BMW. Το εντυπωσιακο ειναι οτι αφορα μολις 7 οχηματα -τεσσερα απο τα οποια εχουν ηδη ελεγχθει και ειναι σωστα- και πως, σε περιπτωση που βρεθει Supra με 10 κολλησεις, δεν θα γινουν νεες, αλλα θα γινει αντικατασταση του οχηματος!!! Because… BMW.


Το νεο εκανε το γυρο του κοσμου, αν και δεν θα επρεπε, μιας και η Supra ειναι μια… μεταμφιεσμενη Z4. Ισως γι\’ αυτο και εκπροσωπος της Toyota αναγκαστηκε να επισημανει στο αμερικανικο motor1.com οτι \”η BMW κατασκευαζει τη Supra στο εργοστασιο της, Magna Steyr, Graz Plant, της Αυστριας και ετσι αυτη κανει την ανακληση με την NHTSA\”. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!