Πώς να κάνεις test drive ένα Subaru

Απο τις εννεα το πρωι ως τις πεντε το απογευμα, στις 20-21 Ιανουαριου, η Subaru εχει open days. Αυτο, πρακτικα σημαινει οτι εχεις την ευκαιρια να οδηγησεις τα Subaru XV και Impreza, οπως και τα Forester, Outback και Levorg.

Στην καινουργια χρονια, η νεα μαρκα θελει να κανει ενα δυναμικο ξεκινημα και γι\’ αυτο προσκαλει ολους τους φιλους της να γνωρισουν και οδηγησουν τα δυο ολοκαινουργια μοντελα, το Impreza και το SUBARU XV, που πατανε πανω στη νεα πλατφορμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μονιμη τετρακινηση Symmetrical AWD της SUBARU, τον επανασχεδιασμενο βενζινοκινητηρα Boxer (των 1.6 και 2.0 λιτρων) και το αυτοματο κιβωτιο CVT, τα νεα Impreza και SUBARU XV φερουν το συστημα προληπτικης ασφαλειας EyeSight στον βασικο εξοπλισμο τους.
Με EyeSight ειναι εξοπλισμενο και το ανανεωμενο Forester 2.0i ES CVT που θα ειναι επισης διαθεσιμο για test drive, μαζι με το Forester 2.0i 6MT, το Outback 2.0D ES και το Levorg 1.6 GT-S.

Η ιαπωνικη μαρκα ειναι γνωστη για την αφοσιωση της στην χρηση και εξελιξη της υψηλης τεχνολογιας στα αυτοκινητα της. Μια κορυφαια τεχνολογια που εχει διακριθει παγκοσμια, εχει κερδισει βραβεια απο  πληθωρα οργανισμων και υπηρετει τοσο την ασφαλεια των επιβατων οσο και την απολαυση της οδηγησης.

Ολα τα μοντελα εχουν αποσπασει τη βαθμολογια των 5 αστερων στις δοκιμες του Euro NCAP και προσφατα, τα νεα Impreza και SUBARU XV διακριθηκαν ως τα Αφαλεστερα Οικογενειακα Αυτοκινητα στην κατηγορια τους απο τον Ευρωπαϊκο Οργανισμο Euro NCAP.

Οι ανθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS με χαρα θα απαντησουν στις ερωτησεις σου και θα σε συνοδευσουν σε test-drive με το μοντελο που επιθυμεις να γνωρισεις καλυτερα.

Περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να βρεις εαν επισκεφθεις το www.subaru.net.gr η αν τηλεφωνησεις στο 210 6800800

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!