Ράλι κλασικών μοντέλων Opel στο Hessen-Thüringen


Λατρεις κλασικων αυτοκινητων: Συμμετεχουν ο Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales Küspert και ο ασος των αγωνιστικων αυτοκινητων Winkelhock

Το κοινο και οι συμμετεχοντες ηδη ανυπομονουν για το 23ο ραλι κλασικων αυτοκινητων  Hessen-Thüringen, που θα πραγματοποιηθει 15 – 17 Ιουνιου. Η  Opel θα συμμετεχει με μερικα αυτοκινητα που εχουν γραψει το δικο τους κεφαλαιο σε μια ιστορια 155 χρονων. Τα ευρυχωρα και ευελικτα station wagon ηταν ανεκαθεν παραδοσιακα μοντελα της Opel, γι’ αυτο και συμμετεχει στο ραλι με ενα στολο τετοιων vintage αυτοκινητων. Ο πρεσβευτης της μαρκας Opel και νικητης του 1999 Le Mans, Joachim Winkelhock θα τεθει επικεφαλης με ενα Rekord C. Θα τον ακολουθησουν ενα Rekord P2 Car-A-Van, ενα περιπολικο Kadett D της υπηρεσιας οδικης βοηθειας ADAC, ενα ασθενοφορο Commodore C και ενα Rekord E που ανηκει στην πυροσβεστικη υπηρεσια. Τα vintage μοντελα station wagon της Opel θα συνοδευσει το ολοκαινουργιο Insignia Sports Tourer, το οποιο αναμενεται να κανει το ντεμπουτο του στα καταστηματα των Γερμανων Διανομεων στις 24 Ιουνιου. Η πρωτη ειδικη θα ξεκινησει και θα τελειωσει στην πολη Marburg του κρατιδιου της Εσσης, οπου θα εκτιθεται ενα ομορφο 1937 Opel Super 6 Gläser και σιγουρα θα προσελκυσει την προσοχη. Το cabrio θα βρισκεται στα ικανα χερια του Αντιπροεδρου Πωλησεων & Aftersales της Opel, Peter Küspert το Σαββατο. Επιπλεον, η Opel θα συμμετασχει με δυο ακομα μακρινους προγονους του σημερινου Cascada cabrio – ενα Rekord A και ενα 1976 Rekord C.


Η πρωτη ειδικη του ραλι Hessen-Thüringen θα ξεκινησει στο Marburg, ωρα 09:00 CET την Παρασκευη 16 Ιουνιου. Η διαδρομη θα οδηγησει τους συμμετεχοντες απο τις κοιλαδες Lahn και Eder στο Dillenburg πριν την επιστροφη στο Marburg μεσω Herborn. Το επομενο πρωι (08:30 CET, 17 Ιουνιου), οι οδηγοι και τα αυτοκινητα τους θα κατευθυνθουν προς Ederbergland. Το μεσημεριανο διαλειμμα προγραμματιζεται να γινει στο Gemünden και τα πρωτα αυτοκινητα αναμενεται να φτασουν στη γραμμη τερματισμου στο Frauenberg περιπου στις 14:45 CET.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!