Ρομπότ και i-Road στην Αθήνα από την Toyota

 Απο αριστερα προς τα δεξια: Α. Αραβανης, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος Toyota Hellas, Κ. Στεφανιδη, Χρυση Ολυμπιονικης των Ολυμπιακων Αγωνων του Ριο, Σπυρος Καπραλος, Προεδρος ΕΟΕ

Εφερε και στην Αθηνα την παγκοσμια εταιρικη πρωτοβουλια της, η Toyota, “Start Your Impossible”, η οποια εδραιωνει την πολυετη δεσμευση της εταιρειας για «Ελευθερια στη Μετακινηση» για ολους. Το πρωτο Toyota Mobility Summit, που εγινε στο Κεντρο Πολιτισμου ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος, τα ειχε… ολα: Απο ρομποτ της ιαπωνικης εταιρειας, μεχρι μια ζωντανη online συζητηση με τον Akio Toyoda και δοκιμες του νεου ηλεκτροκινητου οχηματος πολης της Toyota, i- road. 

Στο πλαισιο της παρουσιασης της πρωτοβουλιας “Start Your Impossible” και της συνεργασιας της με τους Ολυμπιακους και Παραολυμπιακους Αγωνες ως ο πρωτος Εταιρος Μετακινησης (Mobility Partner) στην ιστορια του θεσμου, η Toyota πραγματοποιησε χθες στην Αθηνα, την πολη που φιλοξενησε τους πρωτους συγχρονους Ολυμπιακους Αγωνες, το πρωτο Toyota Mobility Summit.
Απο αριστερα προς τα δεξια: Α. Αραβανης, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος Toyota Hellas, Α. Τσαπατακης, Παραολυμπιονικης, Σακης Κωσταρης, Μελος Ελληνικης Παραολυμπιακης Επιτροπης

Η εκδηλωση περιελαμβανε ζωντανη συζητηση με τον Προεδρο της Toyota, Akio Toyoda, καθως και μια σειρα απο διαδραστικες συζητησεις με προσωπικοτητες παγκοσμιου κυρους, καθως και αθλητες Ολυμπιακων και Παραολυμπιακων Αγωνων, οι οποιοι ξεπερασαν τον εαυτο τους, κανοντας το δικο τους αδυνατο – «Impossiple» – , πραγματικοτητα.

Η θεματολογια του Toyota Mobility Summit καλυψε το ζητημα της μετακινησης απο πολλαπλες «σκοπιες» – κοινωνικη, φυσικη – σωματικη και αθλητικη, καθως επισης, συζητηθηκε το μελλον της μετακινησης μεσα απο τις νεες τεχνολογιες και τη συνεχη ερευνα.
Καλεσμενοι και συμμετεχοντες στο Toyota Mobility Summit αναδεικνυουν πως ολα ειναι δυνατα οταν ο ανθρωπος ειναι ελευθερος και ικανος να μετακινειται

Ακολουθησε mini test drive του νεου ηλεκτροκινητου της Toyota, i-road, το οποιο πραγματοποιηθηκε στο Κεντρο Πολιτισμου Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος, λιγες ωρες πριν το Toyota Mobility Summit, με την παρουσια εκλεκτων καλεσμενων μεταξυ των οποιων η Χρυση Ολυμπιονικης των Ολυμπιακων Αγωνων του Ριο Κ. Στεφανιδη, καθως και ο Προεδρος της Ελληνικης Ολυμπιακης Επιτροπης, Σπυρος Καπραλος. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!