Σε δοκιμές του οργανισμού ADAC το χειμερινό ελαστικό W. Drive V905 της YOKOHAMA πέτυχε κορυφαίες επιδόσεις


Σε οσους οδηγους η χειμερινη οδηγηση περιλαμβανει  χιονι, παγο και βροχη το χειμερινο ελαστικο W. drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ αποτελει ιδανικη επιλογη. Για τους υπολοιπους τωρα που ερχεται χειμωνας καλο ειναι να τσεκαρουμε τα ελαστικα μας για το αν χρειαζονται αντικατασταση μετα την καταπονηση που υπεστησαν στο θερμο ελληνικο καλοκαιρι και στους κακοτραχαλους δρομους μας.


Το χειμερινο ελαστικο W. drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, καταφερε να αποσπασει τη 2η θεση σε συνολικα 19 τυπους χειμερινων ελαστικων, στο πλαισιο των προσφατων εξαντλητικων τεστ απο τον  οργανισμο ADAC.

Το 205/55 R16H W. drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, δοκιμαστηκε μαζι με μια πλειαδα ελαστικων του ανταγωνισμου σε στεγνο οδοστρωμα, σε κρατημα, στον ασφαλη χειρισμο κατα την πεδηση, σε βροχη,  σε χιονι και παγο, αλλα και ως προς τα επιπεδα θορυβου, κυλισης και καταναλωσης καυσιμου.

Αξιζει να σημειωθει οτι ο ADAC αποτελει τον μεγαλυτερο συνδεσμο αυτοκινητου στην Ευρωπη και αριθμει πανω απο 16 εκατομμυρια μελη.

 Το W. Drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ αποτελει ιδανικη επιλογη για αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων και SUVs. Κατασκευασμενο με την βραβευμενη τεχνολογια “orange oil”, το  W. Drive V905 ειναι εμπλουτισμενο με ελαια απο εσπεριδοειδη δεντρα που, αφενος βελτιωνουν το κρατημα, αφετερου μειωνουν δραστικα την αποσταση φρεναρισματος σε βρεγμενο οδοστρωμα.

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!