Στα χέρια του Ομίλου Συγγελίδη η Opel Ελλάς

Ηταν μαλλον αναμενομενο: Μετα απο την πωληση της Opel στον PSA, τον ομιλο της Peugeot-Citroen-DS, θεωρουνταν δεδομενες οι ανακαταταξεις και σε επιπεδο αντιπροσωπειων. Ετσι, οπως ανακοινωθηκε σημερα, η Opel θα συνεχισει την επιχειρηματικη της δραστηριοτητα στην Ελλαδα, μεσω της οικογενειας Συγγελιδη, του ομωνυμου Ομιλου, ο οποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας- αντιπροσωπος των Peugeot, Citroen και DS, αλλα και Jeep, Chrysler, Lancia, καθως και Alfa Romeo, Fiat, Abarth, μεσω της Autoone

Opel GTC OPC σε σλαλομ

Η σχετικη συμβαση, η οποια προβλεπει πως η Εθνικη Εταιρεια Πωλησεων της Opel θα εξαγορασθει απο μελη της οικογενειας Συγγελιδη, εχει υπογραφει. Το προσωπικο της Opel στην Ελλαδα θα συνεχισει να απασχολειται στην υφισταμενη εταιρεια, υπο τη νεα ιδιοκτησια. Η συμφωνια  πρεπει να εγκριθει συμφωνα με την ισχυουσα νομοθεσια, κατι το οποιο θεωρειται τυπικη υποθεση.


Αυτο, γινεται στο πλαισιο της περαιτερω αναπτυξης της επιχειρηματικης στρατηγικης της Opel σε επιλεγμενες ευρωπαϊκες αγορες ωστε να γινει πιο ευελικτη, ευπροσαρμοστη και αποδοτικη οπως περιγραφεται  στο στρατηγικο σχεδιο PACE! Σε ενα ακομα βημα για την ενισχυση της αναπτυξης, η εταιρεια θα συνεχισει την επιχειρηματικη της δραστηριοτητα στην Ελλαδα μεσω της ευρεως αναγνωρισιμης και επιτυχημενης οικογενειας Συγγελιδη, η οποια  θα εξαγορασει την υφισταμενη οργανωση της Opel Ελλας και θα καταστει  στο μελλον η ανεξαρτητη εισαγωγικη εταιρεια.


\”Συμφωνα με τους στοχους του στρατηγικου μας σχεδιου PACE! αυτη ειναι μια ακομη αποφαση η οποια θα καταστησει  τη δομη των πωλησεων μας πιο ευελικτη, αποδοτικη και κατα συνεπεια πιο ανταγωνιστικη\”, εξηγει ο Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall. \”Ο Συγγελιδης ειναι ηδη ενας ισχυρος και εμπειρος συνεργατης στην Ελλαδα για τις αδελφες εταιρειες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθησει να βελτιωσουμε περαιτερω τη θεση μας στην αγορα και την κερδοφορια μας\”.

Το Opel Grandland X

Η οικογενεια Συγγελιδη ειναι υπευθυνη για τις  πωλησεις της Citroën απο το 1965, της Peugeot απο το 2014 και της DS Automobile απο το 2018. Το 2018, η Opel πετυχε μεριδιο αγορας 6.46%, πωλωντας 7.142 μοναδες στην Ελλαδα. Με τη νεα οργανωτικη δομη, η πλουσια σε παραδοση γερμανικη μαρκα, προσδοκα να αναπτυχθει επιτυχως στη χωρα τα επομενα χρονια.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!