Στη φόρα τα… ζημιάρικα αυτοκίνητα

Αν ο κοσμος -και οι εταιρειες- της αυτοκινησης συνηθισε στα… καλα λογια, τωρα καποιοι -κι εμεις μαζι- θα χασουν τον υπνο τους! Ο λογος, ειναι η νεα εκπομπη με τον τιτλο \”Garage\” που αρχιζει ο δημοσιογραφος Παρις Ποντικας στη συχνοτητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με θεμα τα… ζημιαρικα αυτοκινητα.

Σκοπος της εκπομπης, η οποια θα ειναι στον αερα, στους 101,8, απο αυτη τη Δευτερα και καθε Δευτερα στις 23:00 ως τις 24:00, ειναι η καταγραφη  και παρουσιαση των παραπονων ολων των οδηγων αυτοκινητων και μοτοσυκλετας απο τις εταιρειες του χωρου και οχι μονο.

Οπως μας εξηγει ο Παρις Ποντικας, \”οι ακροατες θα συμμετεχουν ζωντανα, ειτε τηλεφωνικα, ειτε με e mails, η με sms, θα μας αφηγουνται το προβλημα τους και εμεις θα βρισκουμε  την λυση.


Μεσα απο την συζητηση και τον δημιουργικο διαλογο θα αναζητουμε λυσεις στα προβληματα τους\”.

Η εκπομπη θα παρεχει επισης συμβουλες απο ειδικους μηχανικους, δημοσιογραφους, μηχανολογους και γενικα ανθρωπους που να μπορουν να δωσουν λυση στα προβληματα που απασχολουν τους οδηγους.

Θα πληροφορει τους ακροατες για τις καινουργιες τεχνολογιες που προσφερει η καθε εταιρεια αυτοκινητου και μοτοσυκλετας. Θα ενημερωνει και θα παρουσιαζει επισης  ολα τα νεα μοντελα αυτοκινητων και μοτοσυκλετας και θα τα συγκρινει μεταξυ τους .

Πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα.

Οι καλεσμενοι τις εκπομπης θα σχολιαζουν τηλεφωνικα ζωντανα στον αερα το καθε προβλημα και θα προτεινουν την πιο αξιοπιστη λυση.

Βεβαια, οπως μας εξηγει ο Παρις, \”σε αυτο θα ζηταμε την γνωμη  και την συνδρομη των εταιρειων στο  καθε προβλημα που θα προκυπτει. 

Στοχος μας θα ειναι αυτο που λεμε το ….Customer Satisfaction…. να ισχυει πραγματικα .

Θα δινουμε βημα σε ολους και θα σχολιαζουμε καλοπροαιρετα τα παντα.

Φυσικα θα ζηταμε σε καθε εκπομπη και την παρουσια εκπροσωπου των εταιρειων για να ακουγονται ολες οι αποψεις\”.

Ο Παρις Ποντικας παραλληλα συνεχιζει το  νεο ενημερωτικο καθημερινο 5λεπτο για το αυτοκινητο μεσα απο την ραδιοφωνικη συχνοτητα της ΕΡΑ Σπορ (101.8) με τιτλο …..«Οδηγωντας με τον Παρι Ποντικα» που παιζει στον αθλητικο….. αερα στις 11:30 π.μ.  Δευτερα με Παρασκευη .

Στοχος η ενημερωση του κοινου για ολα τα θεματα που αφορουν το αυτοκινητο και την μοτοσυκλετα καθως και οι χρηστικες συμβουλες αλλα και τα ειδικα θεματα ασφαλειας.

Συνεχιζει δε κανονικα  στο Πρωτο Προγραμμα  (91.6 & 105.8) καθε Σαββατοκυριακο 13:00-14:00 με την εκπομπη Auto Club.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!