Στις 6 Ιουνίου, έχει έκθεση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη!

Βορειοελλαδιτες petrolheads, η Πεμπτη, 6 Ιουνιου, ειναι η μερα σας! Ειναι η μερα που θα ανοιξει τις πυλες της η μεγαλη γιορτη του αυτοκινητου, στις εγκαταστασεις της ΔΕΘ. Το 4ο Thessaloniki Auto Festival, θα διαρκεσει ως και την Κυριακη, 9 Ιουνιου, δινοντας την ευκαιρια στο κοινο της Β. Ελλαδας να δει ολα τα νεα αυτοκινητα της αγορας, σε μια πρωτοτυπη και ενδιαφερουσα εκθεση. 


Στην εκθεση, την οποια διοργανωνει η Promauto, η οποια γιορταζει 30 χρονια παρουσιας στο χωρο της διοργανωσης εκδηλωσεων, θα ειναι διαθεσιμα στο κοινο νεα μοντελα, αλλα και μεταχειρισμενα των δικτυων των επισημων εμπορων, για πληροφοριες , ενημερωση και test drive.

Ειδικα για τις αναγκες της δοκιμαστικης οδηγησης, οι εσωτερικοι δρομοι της ΔΕΘ  εκτος απο την ασφαλεια που προσφερουν, διαθετουν και ενα μοναδικα μοντερνο περιβαλλον, δημιουργωντας μια ανεπαναληπτη εμπειρια σε οσους επιλεξουν να δοκιμασουν ενα απο τα εκτιθεμενα αυτοκινητα.  


Ακομα, στα πλαισια των παραλληλων εκδηλωσεων του Thesaloniki Auto Festival,  μια σειρα απο events  θα προκαλεσει το θαυμασμο και την ικανοποιηση των επισκεπτων.  Κλασσικα αυτοκινητα, αγωνιστικα, 4Χ4, ιδιοκατασκευες , αλλα και τεχνολογικα προηγμενα μοντελα , ηλεκτρικα, υβριδικα,  αεριοκινητα, υγραεριοκινητα, και πολλα αλλα, θα βρεθουν σε ενα  πραγματικο φεστιβαλ αυτοκινητου, το Thessaloniki Auto Festival. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!