Στις 6 Ιουνίου τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης Mazda στην Ελλάδα


Οι επισημες ανακοινωσεις εγιναν. Η Mazda εκανε την παρουσιαση της στην Αθηνα προχθες, ξεκινωντας τις λιανικες πωλησεις οχηματων της στην Ελλαδα, μαζι με το συνεργατη της, τον Ομιλο Συγγελιδη. Το πρωτο cargo με τα μοντελα της ιαπωνικης μαρκας εχει φτασει και ολα ειναι ετοιμα. Στις 6 Ιουνιου, στη Γλυφαδα, θα πραγματοποιηθουν τα εγκαινια του πρωτου καταστηματος της Mazda στην Ελλαδα, το οποιο θα ειναι και η \”ναυαρχιδα\” του. 

Προκειται, οπως ειχε αποκαλυψει το TopSpeed.gr, για το ενα εκ των δυο καταστηματων της Autoone, μελος του Ομιλου Συγγελιδη, το οποιο εχει ανακαινιστει, μετα απο τη διακοπη της συνεργασιας του με την FCA και θα αποτελεσει το κεντρικο καταστημα της Mazda στη χωρα, εγκαινιαζοντας τις λιανικες πωλησεις της πληρους σειρας των μοντελων της μαρκας. Το καταστημα, θα συμπεριλαμβανει τοσο ενα συγχρονο εκθεσιακο χωρο αλλα και τεχνικες εγκαταστασεις. Οι πωλησεις θα αρχισουν αμεσα και θα αφορουν ολη τη γκαμα.

Η ιαπωνικη κατασκευαστρια εταιρεια προσφερει στην Ελλαδα την τελευταια ευρωπαϊκη σειρα μοντελων της, που συμπεριλαμβανει το Mazda2, το ολοκαινουριο Mazda3, το Mazda6, το εμβληματικο Mazda MX-5 καθως και τα SUV μοντελα της, το Mazda CX-5 και το Mazda CX-3. Ολα τα αυτοκινητα χαρακτηριζονται απο την σχεδιαστικη γλωσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογιες SKYACTIV και πληρη γκαμα συστηματων ασφαλειας i-ACTIVSENSE safety.

Οι κ.κ. Hajime Seikaku (Vice President & General Manager, R&D Center, Mazda Motor Europe), David McGonigle (Regional Director Mazda Central & South East Europe), Πολυχρονης Συγγελιδης (Προεδρος και Γενικος Διευθυντης του Ομιλου Συγγελιδη), Jo Stenuit (Design Director, R&D Center, Mazda Motor Europe)

Νωριτερα, διεξηχθη η εκδηλωση ανακοινωσης της μαρκας στην Ελλαδα, παρουσια στελεχων απο το Κεντρο Ερευνας και Αναπτυξης της Μazda Motor Europe, τον κ. Jo Stenuit, Design Director και τον κ. Hajime Seikaku, Αντιπροεδρο και Γενικο Διευθυντη, ο οποιος παρουσιασε τη φιλοσοφια design και τεχνολογιας της Mazda στα μελη του ελληνικου Τυπου.

Οι κ.κ. Γιαννης και Πολυχρονης Συγγελιδης

Απευθυνομενος στους δημοσιογραφους ο Regional Director Mazda Central & South East Europe, David McGonigle, δηλωσε: «Φιλοδοξια του brand της Mazda ειναι να τοποθετηθουμε ξεκαθαρα και να διαφοροποιηθουμε απο το ανταγωνισμο, δημιουργωντας μοναδικη αξια για τους πελατες. Το brand μας εχει εξελιχθει σημαντικα τα τελευταια χρονια και η φιλοδοξια μας ειναι να αναπτυχθουμε ακομα περισσοτερο. Προσφεροντας στους πελατες μας εντυπωσιακα μοντελα που παρεχουν μια μοναδικη ευχαριστηση οδηγησης, μαζι με after-sales εξυπηρετηση υψηλης ποιοτητας και μια συνολικα μοναδικη αγοραστικη εμπειρια, ευελπιστουμε να χτισουμε μια μακροχρονια σχεση εμπιστοσυνης με το ελληνικο κοινο».

Με τη σειρα του ο Προεδρος και Γενικος Διευθυντης του Ομιλου Συγγελιδη, Πολυχρονης Συγγελιδης, δηλωσε: «Ευχαριστουμε την Mazda για την εμπιστοσυνη της. Εχουμε δημιουργησει ενα καταστημα-ναυαρχιδα το οποιο θα φερει την αυτοκινητιστικη εμπειρια του πελατη σε νεο επιπεδο, παραδιδοντας τοσο αυτοκινητα, οσο και υπηρεσιες, εξεχουσας ποιοτητας. Ειμαστε δεσμευμενοι προς την εδραιωση μιας μακροχρονιας σχεσης συνεργασιας με τη Mazda και την επιτευξη της επιτυχιας που το brand αξιζει στην αγορα μας».

H Mazda λειτουργει στην Ελλαδα με ενα δικτυο 14 εξουσιοδοτημενων επισκευαστων οι οποιοι παρεχουν service, συντηρηση και αυθεντικα ανταλλακτικα Mazda στις ακολουθες πολεις: Αθηνα, Θεσσαλονικη, Ηρακλειο, Ρεθυμνο, Ξανθη, Πτολεμαϊδα, Πατρα, Ιωαννινα, Κομοτηνη, Βολος.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!