Από 14.880 ευρώ το νέο Skoda Scala

Στο δευτερο δεκαπενθημερο του Ιουνιου αναμενεται στην Ελλαδα το Skoda Scala (οι παραγγελιες εχουν ηδη ξεκινησει) που λανσαρε πανευρωπαϊκα η τσεχικη μακρα. Το ολοκαινουργιο μοντελο της Skoda στα πενταθυρα hatchback, λανσαριστηκε με το σλογκαν Simply Surprising, θελοντας να δωσει εμφαση στα πρωτογνωρα δυναμικα και ποιοτικα χαρακτηριστικα που φερνει το νεο αυτοκινητο στην κατηγορια.


Σε πληρη αντιστοιχια, η ανακοινωση των προτεινομενων τιμων λιανικης του μοντελου απο την KOSMOCAR-SKODA σιγουρα συνοδευεται απο το επιφωνημα Simply Amazing! Το ολοκαινουργιο SKODA SCALA, στην εκδοση εξοπλισμου ACTIVE, με τον εγνωσμενης αξιας TSI κινητηρα βενζινης του Group, των 1.000 κ.εκ. με ισχυ 95 ιππους και χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων 5-σχεσεων, εχει προτεινομενη τιμη λιανικης 14.880 €!



Αν και προκειται για την εισαγωγικη εκδοση του μοντελου, η ACTIVE εχει πλουσιοτατο εξοπλισμο. Ενδεικτικα, αναμεσα σε αλλα, αξιζει να αναφερθουν τα εξης στοιχεια:


Αεροσακοι οδηγου, συνοδηγου, πλευρικοι εμπρος & κεφαλης τυπου κουρτινας
Μπροστινο συστημα προειδοποιησης κινδυνου \”FRONT ASSIST\” με “City Emergency Brake” (αυτοματη πεδηση) και “Pedestrian Protection” (συστημα αναγνωρισης πεζων)
Συστημα διατηρησης λωριδας \”LANE ASSIST\”
Συστημα αυτοματης ειδοποιησης ατυχηματος e-call & υπηρεσιες προληψης
LED φωτα ημερας & πορειας, LED φλας ενσωματωμενα στους εξωτερικους καθρεπτες και πισω φωτα LED
Κεντρικο κλειδωμα θυρων με τηλεχειρισμο 
Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι και θερμαινομενοι εξωτερικοι καθρεπτες                                  
Air conditioning με φιλτρο γυρης
Cruise Control με περιοριστη ταχυτητας
Ηχοσυστημα Πολυμεσων \”SWING\” με οθονη αφης 6,5\” HD + συνδεση μεσω BLUETOOTH
Χρωμιωμενο πλαισιο μασκας


Το SKODA SCALA προσφερεται και στις πιο πλουσια εξοπλισμενες εκδοσεις AMBITION και STYLE. Χαρακτηριστικα, η AMBITION διαθετει εκτος αλλων, επιπλεον της ACTIVE, τιμονι πολλαπλων λειτουργιων με χειριστηρια ηχοσυστηματος & ανοικτης συνομιλιας τηλεφωνου, ζαντες αλουμινιου 16” και προβολεις ομιχλης ενω στην κορυφαια απο επιπεδο εξοπλισμου εκδοση STYLE, περιλαμβανονται επιπλεον των προηγουμενων πισω φωτα “Top LED” με δυναμικα φλας, το πακετο \”Image\” το οποιο περιλαμβανει το επιμηκυμενο πισω τζαμι με αεροτομη και μαυρους εξωτερικους καθρεπτες, ζαντες αλουμινιου 17”, sport δερματινο τιμονι πολλαπλων λειτουργιων με χειριστηρια ηχοσυστηματος & ανοικτης συνομιλιας τηλεφωνου, κεντρικο κλειδωμα θυρων με συστημα κλειδωματος/ξεκλειδωματος και εκκινησης χωρις το κλειδι (ΚESSY), \”CLIMATRONIC\” – ηλεκτρονικα ελεγχομενος 2-ζωνικος κλιματισμος με αισθητηρα υγρασιας, αισθητηρα βροχης & λειτουργιας φωτων, σκουρα πισω τζαμια (SUNSET) και πολλα αλλα. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!