Στροφή προς το ψηφιακό μέλλον από την KOSMORIDE

 


  Η KOSMORIDEπροσφερει τωρα στους ενδιαφερομενους αγοραστες ebikes τη δυνατοτητα αγορας και μεσω υπολογιστη, ταμπλετας και smartphone.

 

  Η νεα υπηρεσια «Kosmoride@home», η οποια για πρωτη φορα εφαρμοζεται στην Ελλαδα, περιλαμβανει αρχικα την online  επικοινωνια των ειδικευμενων πωλητων της εταιρειας με τον πελατη και υποψηφιο κατοχο ενος ηλεκτρικου ποδηλατου, οι οποιοι ειναι σε θεση να λυσουν οποιαδηποτε απορια του και να τον κατευθυνουν στο μοντελο που ταιριαζει στις αναγκες του.

 

  H KOSMORIDEεφαρμοζει μια καινοτομο τεχνολογια για online εικονικη περιηγηση στην εκθεση, μεσω της οποιας ο χρηστης εχει τη δυνατοτητα να επισκεφτει εικονικα το φυσικο καταστημα και να περιηγηθει σε πραγματικο χρονο βλεποντας ολα τα μοντελα που βρισκονται στο χωρο, συζητωντας με τους ebikes expertsολα τα απαραιτητα στοιχεια για τον υποψηφιο αγοραστη (εξοπλισμος, τεχνικα χαρακτηριστικα, τιμη, οφελος πελατη).

 

  Αξιζει να σημειωθει οτι ο πελατης εχει να επιλεξει αναμεσα σε περισσοτερα απο 300 ετοιμοπαραδοτα ebikes.  Στη συνεχεια και μετα την επιλογη του ηλεκτρικου ποδηλατου, υπαρχει η δυνατοτητα παραλαβης του στον χωρο του, σε 2 εργασιμες ημερες ενω την ιδια στιγμη επωφελειται απο προνομιακες τιμες,  ευελικτα χρηματοδοτικα προγραμματα με ατοκες δοσεις, bonus αποσυρσης του παλιου ποδηλατου, καθως και την επιδοτηση του προγραμματος «Κινουμαι Ηλεκτρικα», με 40% επιστροφη της αξιας του.

 

  Η υπηρεσια «Kosmoride@home» παρεχει τα πλεονεκτηματα της εξ αποστασεως αγορας ebikeκαι τη δυνατοτητα στους ενδιαφερομενους που βρισκονται σε γεωγραφικες περιοχες εκτος Αττικης να βρουν το μοντελο που επιθυμουν.

 

  Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα www.kosmoride.gr, πραγματοποιηστε μια virtualεπισκεψη και  βρειτε το ετοιμοπαραδοτο ebike σας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!