Συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία η Alfa Romeo Giulia

 


 Ειναι ομορφη. Ειναι ικανη. Ειναι γρηγορη. Η Alfa Romeo Giulia ειναι ο… ορισμος του περηφανου DNA και της βαριας ιστοριας που κουβαλαει η μαρκα και το αποδεικνυει με καθε ευκαιρια. Αυτη τη φορα, \”κλεβοντας τις καρδιες\” των Γερμανων αυτοκινητοφιλων, οι οποιοι την οδηγησαν να σαρωσει τα βραβεια και να τα προσθεσει στο ηδη πλουσιο παλμαρε της.

Αλλα, ας γινουμε πιο συγκεκριμενοι: Στον θεσμο των βραβειων που διοργανωσε για 28ηφορα, το γερμανικο περιοδικο \”Sport Auto\”, οπου οι αναγνωστες ψηφισαν τα αγαπημενα τους αυτοκινητα, για ακομα μια φορα, η Alfa Romeo Giulia, ηταν εκ των πρωταγωνιστων. Εκανε… κουαρτετο, κατακτωντας την 1η θεση σε 4 κατηγοριες!

 

  Με ποσοστο 44,7%, η Alfa Romeo GTAm, αναδειχθηκε νικητρια στην κατηγορια των sedan με τιμη ανω των 100.000 ευρω. Εμπνευσμενη απο την Giulia GTA (“Gran Turismo Alleggerita”) του 1965 που εξελιχθηκε απο την Autodelta, το νεο μοντελο εφοδιαζεται με την αναβαθμισμενη εκδοση του Turbo V6 κινητηρα των 2,9 λιτρων που πλεον αποδιδει 540 ιππους.  

 

  Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, κατεκτησε για 4η συνεχομενη χρονια την κατηγορια των sedan  με τιμη κατω των 100.000 ευρω, η Giulia Veloce την κατηγορια των sedan με τιμη κατω των 75.000 ευρω, αλλα και η Giulia –με ποσοστο 45%- την κατηγορια των αυτοκινητων με τιμη κατω των 50.000 ευρω. 

 

  Περισσοτεροι απο 13.000 αναγνωστες συμμετειχαν με την ψηφο τους στα “SPORT AUTO AWARDS 2020” επιλεγοντας τους νικητες σε 18 κατηγοριες αναμεσα απο συνολικα 230 μοντελα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!