Τα αυτοκίνητα- σχολεία, το Auto Club της ΕΡΤ και το TopSpeed.gr

Το μεσημερι της Κυριακης, το Ραδιομεγαρο της Αγιας Παρασκευης \”γεμισε\” με ηχους κινητηρων που στροφαριζαν στα κοκκινα, στριγγλιες ελαστικων και επιφωνηματα θαυμασμου. Η -ομολογουμενως καλυτερη του ραδιοφωνου- εκπομπη Auto Club (μεταδιδεται καθε Σαββατο και Κυριακη στο Πρωτο Προγραμμα του ραδιοφωνου της ΕΡΤ, στους 91,6 και 105,8 απο τις 13:00 ως τις 14:00) με τον Παρι Ποντικα, φιλοξενησε το TopSpeed.gr.

\”Εκπροσωπος\” του TopSpeed.gr, ο Γιωργος Καραγιαννης, ο οποιος, στο studio του Auto Club, συζητησε με τον Παρι Ποντικα ενα θεμα που -απ\’ οτι καταλαβαμε- αρεσε σε πολλους ακροατες: Τα αυτοκινητα που ειναι \”σχολεια\”. Καποιες επιλογες μεταχειρισμενων, δηλαδη, με σκοπο να \”διδαξουν\” τον ιδιοκτητη τις τεχνικες της πλαγιολισθησης η τον τροπο που θα εκμεταλλευεται την πιστα για να κανει καλυτερους χρονους, με ενα οικονομικο \”ταβανι\” κτησης 10.000 ευρω. Γιατι ολοι θελουμε να γεμισει η Ελλαδα υγιεις πρωταθλητες και αγωνιζομενους με ασφαλεια.

Σημερα, το TopSpeed.gr, παρουσιαζει σε επαναληψη την εκπομπη, η οποια μεταδοθηκε ζωντανα, για οσους την εχασαν και οσους θελουν να την ξανακουσουν.

Tip1: Οπως θα αντιληφθεις, εκμαιευσαμε τεχνηεντως καποιες απο τις παλιες, τετρατροχες αγαπες του Παρι.

Tip2: Ειναι επιβεβλημενο να ευχαριστησουμε το Πρωτο Προγραμμα της ΕΡΤ και προσωπικα τον Παρι Ποντικα για την αψογη φιλοξενια. Till next time… 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!