Τα νέα SUV της Citroen είναι… ο ορισμός της άνεσης


Με τη νεα γενια SUV της Citroen, μπορεις να ανακαλυψεις την ομορφια της περιπετειας σε καθε σου διαδρομη. Μπορεις να διαπιστωσεις οτι, οταν η απολαυση εστιαζει στην οδηγηση, θελεις ολο και περισσοτερες αφορμες για να χαρεις ολα τα πλεονεκτηματα του Compact SUV C3  Aircross και του Νεου SUV C5 Aircross της Citroen. Δυο μοντελα που σχεδιαστηκαν για να προσφερουν μοναδικη εμπειρια στον οδηγο και την απολυτη ανεση Advance Comfort που μονο η Citroen μπορει να προσφερει. 



To Compact SUV C3 AIRCROSS εντυπωσιαζει με τον δυναμικο προφιλ του. Δυνατο στην κατασκευη και ταυτοχρονα κομψο, με design που συνδυαζει την αυθεντικοτητα με το καινουργιο. Υψηλη οροφη που υπογραμμιζεται απο φινιρισμα χρωμιου και ενσωματωμενη υπογραφη φωτων LED, προσδιδουν χαρακτηρα, ενω η πρωτοτυπη, υψηλη θεση οδηγησης, τα ανεξαρτητα συρομενα πισω καθισματα και ο χωρος αποσκευων που φτανει τα 520lt, παρεχουν ανεση τοσο για τον οδηγο, οσο και για τους επιβατες σε καθε σας διαδρομη. Παραλληλα τα 20 συστηματα υποβοηθησης οδηγου μαζι με το συστημα ελεγχου προσφυσης Grip Control με υποβοηθηση καταβασης Hill Descent Assist σου προσφερουν τον απολυτο ελεγχο, ανεβαζοντας την οδηγικη εμπειρια σε αλλο επιπεδο.

Το Νεο Comfort Class SUV C5 Aircross επιβαλλεται με την προσωπικοτητα του. Ενα καθαροαιμο SUV με στιβαρη και μυωδη σχεδιαση που μπορει να κατακτησει καθε εδαφος, να επιβληθει σε καθε διαδρομη και να σας χαρισει μοναδικες εμπειριες ανεσης σε καθε συνθηκη. Η εντονη προσωπικοτητα του χαρακτηριζεται απο τα Airbump®, τους μεγαλους τροχους διαμετρου 720χλστ., τα πλευρικα μαρσπιε με τα προστατευτικα φρυδια στα φτερα και τις μπαρες οροφης, ενω η μεγαλη αποσταση των 23 εκ. απο το εδαφος σας προσφερει την ελευθερια να κινηθειτε με ανεση οποιο κι αν ειναι το εδαφος. Επιπλεον, η καινοτομος αναρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, τα 3 ανεξαρτητα, αναδιπλουμενα και ανακλινομενα πισω καθισματα και ο χωρος αποσκευων που φτανει τα 720lt (με τα πισω καθισματα σε ορθια θεση) δημιουργουν τις απολυτες συνθηκες για μοναδικη ανεση, οποιος και αν ειναι ο προορισμος σας. 

Η νεα γενια  SUV  Citroën C3 AIRCROSS και Citroën C5 Aircross προσφερονται παντα με τους βραβευμενους κινητηρες νεας γενιας Euro 6.2. Μπορεις τωρα να τα αποκτησεις με το προγραμμα ανταλλαγης Citroen Reverse Sales με προνομιακη χρηματοδοτηση και 5 χρονια εγγυηση.

Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις να επισκεφθεις το Επισημο Δικτυο Διανομεων CITROËN η την ιστοσελιδα Citroen SUV Range.

Το προγραμμα ανταλλαγης Citroen Reverse Sales ισχυει για συγκεκριμενες εκδοσεις εως τις 31 Ιουλιου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!