Τα Jeep μπαίνουν στη πρίζα

Με την εναρξη της εμπορικης διαθεσης των νεων της plug-in hybrid μοντελων, Renegade και Compass, μεχρι το τελος του πρωτου εξαμηνου, η Jeep εγκανιαζει μια νεα σελιδα στην ιστορια της, ξεκινωντας και αυτη τη μεταβαση της στον εξηλεκτρισμο των μοντελων της.

Εστιαζοντας στη μειωση τοσο της καταναλωσης, οσο και των εκπομπων ρυπων, η Jeep δημιουργησε το συστημα \”4xe\”, με το οποιο αξιοποιει με το καλυτερο δυνατο τροπο, την τεχνολογια plug-in hybrid, χωρις να αλλοιωνει ουτε το χαρακτηρα, ουτε τις δυνατοτητες των μοντελων της.

Η τεχνολογια \”4xe\”, προσδιδει ακομη μεγαλυτερες δυνατοτητες για κινηση εκτος δρομου, στα ηδη ικανοτατα Renegade και Compass, καθως ο ηλεκτροκινητηρας που δινει μεταδοση στους πισω τροχους, καθως παρεχει μεγαλη ροπη ανεξαρτητως ταχυτητας (οντας ηλεκτροκινητηρας), γεγονος που βοηθα σημαντικα το κινητηρα εσωτερικης καυσης (που δινει κινηση στους εμπρος τροχους).

Επιπλεον, η δυνατοτητα κινησης αποκλειστικα με τον ηλεκτροκινητηρα, σημαινει πως τα plug-in hybrid μοντελα, θα μπορουν να κινουνται με ελαχιστο θορυβο και μηδενικους ρυπους. Τα λανσαρισμα των δυο νεων μοντελων στην ελληνικη αγορα, αναμενεται τον Ιουνιο, με τα δυο αυτοκινητα να εκπεμπουν σε συνδυασμενο κυκλο κινησης, κατω απο το οριο των 50γρ./CO2 ανα χιλιομετρο.

Περισσοτερες πληροφοριες, γυρω απο τα δυο αυτα μοντελα, μπορειτε να βρειτε στο ειδικο για αυτα site της Jeep, πατωντας εδω

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!